Більше ніколи не стане брюнеткою: чому Аліна Гросу перефарбувала свій натуральний колір волосся ще в юності

Відома українська співачка Аліна Гросу вже багато років "носить" білявий колір волосся. Втім, колись знаменитість мала зовсім іншу зачіску. Як артистка виглядала з темним відтінком шевелюри?

Аліна Гросу, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Знаменитість заспівала свою першу пісню чи не одразу після того, як навчилась говорити. Шанувальники зірки буквально спостерігали за тим, як вона підростає. Уважні фанати згадають, що натуральний колір волосся зірки – темний. Ще уважніші прихильники точно скажуть, що раніше Гросу була брюнеткою.

Аліна Гросу брюнетка

Знаменита українська співачка у минулому носила темний колір волосся. Знаменитість фарбується вже давно, адже навіть декілька років тому, коли вона виступала зі все ще темним кольором, це був вже не “рідний” її відтінок. Аліна Гросу раніше фарбувалась у чорний – рівномірний колір підкреслював ідеальний тон шкіри та робив образ юної зірки вишуканим і серйозним. Втім, в один момент артистка вирішила змінити зачіску.

Відома українська співачка Аліна Гросу багато років ходила з темним кольором волосся
Відома українська співачка Аліна Гросу багато років ходила з темним кольором волосся

Після того, як знаменитість довгий час “носила” темний колір волосся, вона вирішила змінити зачіску. Аліна Гросу почала фарбуватись у світлий відтінок і залишається білявкою до сьогодні. Слід зауважити, що амплуа артистки відрізняється від того, якою вона була раніше. Тепер відома українська співачка виглядає ніжніше та витонченіше.

Останні роки знаменита артистка Аліна Гросу носить тільки світлий колір волосся
Останні роки знаменита артистка Аліна Гросу носить тільки світлий колір волосся

Варто припустити, що знаменитість таки знайшла “свій” колір волосся – і ним виявився саме світлий відтінок. Оскільки багато років поспіль Аліна Гросу фарбується виключно у білявку та не намагається зайвий раз щось змінити, можна вважати, що співачці комфортно з таким зовнішнім виглядом, з яким вона є зараз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини