Погода в Україні сильно зіпсується: підніметься вітер і підуть дощі зі снігом. Прогноз на карті

Як би сильно українці не чекали на сонечко та швидку весну, але дівчина-весна не поспішає йти до нас в гості. В березні погода значно погіршиться.

В Україні до кінця цього тижня очікується погана погода. Один з синоптиків Ігор Кібальчич розповів, як українцям готуватися до похолодання та чи потрібно діставати парасольки зі своїх комірчин. Перші негаразди з погодою в Україні почнуться вже 9 березня.

Очікується не дуже стійка погода з сильними опадами в більшості регіонів України. Не виняток, що спочатку буде падати дощ, а потім очікуються опади сильного снігу. Зниження температури буде по всій Україні. На півночі та заході України будуть змішані опади у вигляді мокрого снігу з дощем, а на Закарпатті будуть сильні дощові зливи.

Прогноз погоди в Україні на березень 2023 року
Прогноз погоди в Україні на березень 2023 року

Очікується похолодання саме вночі, температура повітря у північних та західних областях до -4 градусів, а інших регіонах країни ситуація буде дещо кращою: +5…+10 градусів тепла. Вдень погода буде трішки покращуватись, але на ніч все одно будуть заморозки.

Погода весь наступний тиждень буде доволі мінливою. Опади будуть часто, але з деякими перервами. В Криму, наприклад, очікується +14 градусів тепла, що є досить низьким температурним показником для такого регіону країни.

Яка погода буде в Україні в березні 2023 року
Яка погода буде в Україні в березні 2023 року

На вихідних варто тепло одягнутися та захистити себе від вітру. Очікуються сильні пориви північно-західного вітру, який буде переходити в південний напрямок, але температура повітря залишиться незмінною.

До кінця місяця погода повинна стабілізуватися та покращитися до довгоочікуваного приходу весни. Синоптики обіцяють, що погода наприкінці весни буде досить холошою, а літо потішить теплим сонцем та відсутністю опадів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини