Синоптики прогнозують легшу осінь, ніж торік: прогноз погоди в Україні на вересень 2023

Прогноз погоди на перший місяць осені досить позитивний. Синоптики кажуть, що цього року осінь буде теплішою, ніж торік. Температура повітря обіцяє бути стабільною.

До осені залишилося зовсім трохи часу, тому потрібно думати про новий теплий одяг, взуття та обовʼязково вивчити прогноз погоди в перший місяць осені. Синоптики кажуть, що вересень буде сухим та в міру прохолодним, тому немає сенсу перейматися за сильні холоди.

Середня температура повітря триматиметься в діапазоні 13-15 градусів. Перші ознаки осені будуть відчуватися вже з перших чисел місяця, оскільки серпнева спека досить швидко зміниться на приємну осінню прохолоду, але багато теплих речей вам не знадобиться. Погода обіцяє бути сонячною.

Прогноз погоди в Україні на вересень 2023 року
Прогноз погоди в Україні на вересень 2023 року

Крім сонця та стабільного температурного показника, все ж очікуються невеличкі дощі. 9 вересня трішки крапатиме дощ. В період після 9 вересня і до 26 вересня також очікуються короткочасні опади, але в загальному погода буде приємною.

Температура повітря у вересні буде поступово знижуватись, як це завжди буває в перший місяць осені. За даними синоптиків вересень буде й справді насиченим сонячним місяцем. Цю інформацію підтвердила метеоролог Віра Барабук. За її словами температура повітря в першій половині місяця буде схожою на літню, але в іншій половині вже піде на спад, адже наближатиметься холодніша пора. Жінка додає, що перший місяць осені обіцяє бути посушливим та теплим, тому можна розслабитись.

Не варто забувати про наявність парасоль вдома, а також забезпечити свою родину дощовиками на той випадок, якщо погода все ж зіпсується. Краще подумати про захист від дощу заздалегідь і не страждати від опадів, які доставляють чимало дискомфорту під час пересування вулицями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини