З цим популярним фруктом биточки вийдуть неймовірно соковитими та смачними: цікавий кулінарний лайфхак

Биточки — одна з найкращих страв, яку можна приготувати. В кожної господині є свій унікальний рецепт, але сьогодні ви дізнаєтеся, який інгредієнт зробить цю страву нереально смачною.

Биточки можна подавати з будь-яким гарніром. Ця страва ідеально пасує для будь-якого застілля чи прийому їжі. Готувати їх не так вже й складно: потрібно лише обрати для себе відповідне м’ясо, зробити правильне панірування та обсмажити чи запекти, але сьогодні ви дізнаєтеся, як один фрукт може кардинально змінити смак цієї страви. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас простенький лайфхак.

Видатні кулінари люблять ділитися своїми секретиками з прихильниками і одним з таких є Євген Клопотенко. Чоловік не проти експериментувати з їжею і показувати своїм фанам, як правильно, смачно, а головне — швидко приготувати ту чи іншу страву. Те саме стосується биточків.

Клопотенко розкрив секрети приготування ідеальних биточків
Клопотенко розкрив секрети приготування ідеальних биточків

Для приготування биточків потрібне м’ясо, яйце, спеції та панірувальні сухарики. М’ясо потрібно нарізати шматочками, відбити, додати спеції, занурити у яйце, а потім додати сухариків. Здавалося б, що тут можна додавати і для чого фрукти. Чоловік рекомендує спочатку обсмажити їх на пательні по декілька хвилин для отримання невеличкої скоринки, а потім запекти у духовці. Тут до гри вступає яблуко.

Як приготувати ідеальні биточки з яблуками
Як приготувати ідеальні биточки з яблуками

Наріжте яблуко тоненькими слайсами і викладіть на дно форми, в якій будуть запікатися биточки. Далі викладіть їх зверху на яблука і все поставте в духовку на 160-180 градусів на 7-10 хвилин. Ви будете сильно здивовані смаковим якостям готової страви. Вся фішка в тому, що запечене яблуко додасть соковитості вашим биточкам, а також ви зможете відчутки легкий солодко-кисленький смак в поєднанні з м’ясом, який вам точно сподобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини