Рецепт ароматного та смачного лінивого вишневого пирога: зможе приготуватувати навіть новачок в кулінарії

Приготування вишневого пирога – це не така вже й складна справа, як може здатися на перший погляд. Досвідчені господині знайшли ідеальний рецепт частування в домашніх умовах.

Приготування вишневого пирога може бути легким і задовільним процесом. Редакція сайту Добрі новини відшукала деякі секрети досвідчених господинь, які можуть допомогти вам зробити смачний вишневий пиріг. Якщо це можливо, використовуйте свіжу вишню. Вона додасть пирогу більше соку та аромату. Якщо ви використовуєте заморожену вишню, слід дати їй розморозитися та прибрати зайву рідину.

Кількість цукру може бути адаптована залежно від особистих смакових уподобань та солодкості вишні. Спробуйте пристосувати кількість цукру, щоб вона відповідала вашому смаку. Для підсилення смаку вишні та тіста додайте ванільний цукор або ванільний екстракт. Також можна розглянути додавання лимонного соку або цедри для свіжості.

Покроковий спосіб приготування пишного пирога з вишнею
Покроковий спосіб приготування пишного пирога з вишнею

Рецепт лінивого вишневого пирога

  • 1 склянка вишні (може бути свіжа, відібрана від кісточок або заморожена);
  • 1/2 склянки цукру;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка молока;
  • 1 яйце;
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача тіста (соди).

У глибокій мисці змішайте борошно, цукор, ванільний цукор та розпушувач тіста.
Додайте яйце та молоко, а потім добре перемішайте все до отримання однорідного тіста. Додайте вишню (відібрану від кісточок, якщо це свіжа вишня) до тіста і перемішайте. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. Викладіть тісто в форму для запікання або випічки.

Підпечіть пиріг приблизно 30-40 хвилин або до того часу, поки верх стане золотистим і випеченим. Вийміть пиріг з духовки та дайте йому трошки охолонути перед подачею. Подаватися може як теплим, так і холодним.

Популярне

Подібні новини