У звичайне “Олів’є” додайте цей секретний інгредієнт – і салат заграє новими фарбами: геніальний рецепт

Один із найпопулярніших новорічних салатів може смакувати ще краще, якщо ви додасте до нього один секретний інгредієнт. Така хитрість допоможе покращити закуску.

Простий інгредієнт може докорінно змінити смак давно відомої усім страви. Для того, аби здивувати своїх гостей незвичайним “звучанням” салату Олів’є, потрібно всього лише замінити горошок на кукурудзу. Такий варіант смачної закуски сподобається тим, для кого зелений інгредієнт у страві завжди був проблемою. Ділимось нереально апетитним рецептом закуски до новорічного столу.

Кулінари поділились оновленим рецептом смачного салату Олів'є до новорічного столу
Кулінари поділились оновленим рецептом смачного салату Олів’є до новорічного столу

Інгредієнти:

  • 4-5 великих картоплини;
  • 3 великі моркви;
  • 300 г вареної ковбаси;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • 4-5 варених яєць;
  • 1 велика цибуля;
  • 200 г маринованих огірків;
  • Майонез;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Можна припустити, що процес приготування салату Олів’є давно відомий чи не кожній господині. Отже, для початку вам потрібно підготувати всі продукти. Зваріть картоплю та моркву до готовності, залиште їх до повного охолодження, а потім – очистьте. Також потрібно зварити курячі яйця. Для салату ви можете використовувати варену ковбасу, а можете зварити куряче філе – як вам більше подобається.

Наріжте всі інгредієнти на маленькі кубики. У великій мисці з’єднайте нарізані картоплю, моркву, ковбасу або курку, яйця, кукурудзу та огірки. Додайте нарізану цибулю. Додайте у майже готовий салат майонез та обережно перемішайте отриману закуску, щоб всі інгредієнти були покриті заправкою. Спробуйте та, за необхідності, додайте сіль і перець у страву на власний смак.

Кулінари поділились оновленим рецептом смачного салату Олів'є до новорічного столу
Кулінари поділились оновленим рецептом смачного салату Олів’є до новорічного столу

Поставте олів’є охолоджуватись у холодильнику на декілька годин, а краще – на цілу ніч. Це потрібно для того, щоб закуска настоялась. Подавайте олів’є холодним. Такий варіант салату з кукурудзою стане улюбленим для тих, хто полюбляє ніжні закуски. Смачного!

Популярне

Подібні новини