Лінивий паштет у духовці за 5 хвилин: найніжніший рецепт, після якого ви ніколи не зможете їсти магазинний

Полюбляєте печінкові паштети, а магазинні ну зовсім не смакують? Ділимося рецептом, який вам точно сподобається, а готувати його напрочуд легко — не дарма ж зветься "лінивим".

Завжди хочеться приготувати щось смачне та корисне, але не завжди є бажання витрачати години на готування. Якщо ви шукаєте швидкий, смачний і неймовірно ніжний паштет, то цей рецепт вам точно підійде. Головні переваги цього способу приготування полягають в його низькому вмісті жиру, відсутності необхідності смаження овочів та швидкому процесі приготування.

Що необхідно для приготування?

Експерти назвали лінивий рецепт ніжного паштету у духовці
  • 650 грамів курячої печінки (1 магазинна упаковка)
  • 300-400 грамів цибулі та моркви
  • 3 столових ложки сметани
  • Дрібка солі
  • 50-60 г масла вершкового

Готуємо за 3 кроки

Експерти назвали лінивий рецепт ніжного паштету у духовці

Почніть з того, щоб нарізати цибулю та моркву на кусочки. Не менш ефективно, використовувати їх цільними, адже все одно вони будуть перетерті. Положіть печінку разом із городиною.Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть отриману масу в форму для запікання та поставте в духовку. Готуйте протягом 60-70 хвилин.

Після того, як все запечеться, дайте масі охолонути перед останнім кроком. Запустіть блендер і перетріть овочі з печінкою до отримання однорідної маси. Додавайте сметану поступово, контролюючи консистенцію.

Перед подачею, додайте вершкове масло та сіль за смаком. Можна прикрашати кропом чи журавлиною. Радимо також руколу для смаку.

Цей лінивий паштет дозволяє насолоджуватися неперевершеним смаком без зайвого клопоту. Завдяки його особливому рецепту ви отримаєте найніжніший паштет без великої кількості жиру та запаху, який розповсюджується по всій квартирі. Спробуйте цей рецепт, і ви швидко переконаєтеся, що швидкість може бути дуже смачною!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини