Елементарний салат на вечір, який прибере зайві сантиметри на талії після свят: потрібні креветки та зелень

Як налаштувати своє харчування після свят? Радимо звернути увагу на цей поживний та легкий рецепт салату, який не дасть зайвим калоріям шансу.

Свята – час веселощів, подарунків та неймовірної їжі. Проте, коли дні пишних страв закінчуються, багато з нас стикаються з бажанням повернутися до здорового способу життя та позбутися зайвих кілограмів. Якщо ви шукаєте легкий і смачний спосіб розпочати цей процес, салат з креветками та руколою стане вашим найкращим союзником на шляху до точеної талії.

Інгредієнти

Рецепт низькокалорійного салату на вечерю: просто і швидко
  • 120 грамів креветок
  • 90 грамів руколи
  • Оливкова чи лляна олія для заправки
  • Сіль (до смаку)

Приготування

Рецепт низькокалорійного салату на вечерю: просто і швидко
  1. Креветки варимо у солоній воді, при цьому додаючи невелику кількість солі.
  2. Руколу добре промиваємо та подрібнюємо.
  3. Готові креветки ріжемо на половинки додаємо до руколи.
  4. Заправляємо салат оливковою чи лляною олією.

Цей салат — справжня насолода, а його склад допоможе вам втратити зайві сантиметри на талії. Рукола, основний інгредієнт, не тільки надає страві приємний пряний смак, але і має безліч корисних властивостей для вашого організму.

Додавання цієї зелені до страви сприяє нормалізації роботи жовчовивідних шляхів та попереджує застій жовчі. Також ця “трава” є відмінним джерелом кальцію та вітаміну К, що важливо для міцності кісток та профілактики остеопорозу.

Крім цього, рукола позитивно впливає на спалювання калорій, роблячи салат ідеальним вибором для тих, хто стежить за фігурою.

Насолоджуйтеся легкістю цього рецепту та смаком страви, яка не лише задовольнить ваші потреби у всіх необхідних мікроелементах, а й допоможе вам скинути небажану вагу. Зберігайте гармонію здоров’я з кожним шматочком цього простого салату.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини