Ніжний салат “Фея” з 4 інгредієнтів підкорить ваше серце: просто, ситно та дуже смачно. Рецепт свекрухи

Цей салат готується з мінімальної кількості бюджетних інгредієнтів, але його смак здивує оригінальністю. Ситно, просто та смачно!

Інгредієнти:

  • 350 г відвареної курки
  • 400 г свіжих огірків
  • 100-200 г чорносливу
  • 5 яєць
  • волоські горіхи
  • Сіль/спеції за смаком
  • Майонез/сметана за смаком

Приготування:

Салат готується дуже просто і максимально швидко. Завчасно потрібно відварити куряче мясо та яйця. Зазначимо, що зовсім не важливо, яка саме частина курки буде використовуватися. Підійде і філе і стегна чи гомілки.

Далі нарізаємо свіжі огірки на тонку соломку. Спочатку огірок розрізаємо вздовж на дві частини. Потім кожну з частин ще на декілька частик вздовж, в потім впоперек.

Чорнослив нарізаємо також соломкою. Якщо він “мясистий”, то попередньо замочувати його не потрібно. А якщо він сухий, то краще попередньо на деякий час залишити його в гарячій воді на 20 хвилин. Він стане м’яким і більш смачним. Після цього просушіть чорнослив паперовим рушником і можна нарізати.

Ніжний салат Фея з 4 інгредієнтів
Ніжний салат Фея з 4 інгредієнтів

Відварені яйця також нарізаємо соломкою. Відварену курку розбираємо на волокна або так само нарізаємо на тонку соломку. Як більше вам подобається, так і робіть.

Всі нарізані інгредієнти викладаємо у глибоку миску. Солимо та перчимо за смаком. В якості заправки можна використовувати як майонез, так і сметану, змішану з гірчицею.

За бажанням в салат можна додати невелику кількість подрібнених волоських горіхів.

Фраза “Чим простіше – тим смачніше” ідеально описує цей неймовірний салат. Не дивлячись на мінімальний набір інгредієнтів вони ідеально поєднуються між собою. Цей салат можна готувати і для звичайного родинного обіду, а також сміливо подавати до святкового застілля. Він не тільки дуже гарний, але й смачний та ситний!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини