Пісні картопляні зрази, якими можна наїстися: простий рецепт, який стане у пригоді перед великими святами

Якщо бажаєте, щоб ваші домашні були й ситі, й задоволені, то приготуйте та нагодуйте їх картопляними зразами. А щоб зробити цю страву надзвичайно смачною, то начиніть їх не м'ясом, а капустою.

Картопляні зрази з капустою не тільки чудово втамують голод, вони також здатні прикрасити будь-який стіл: хоч святковий, хоч повсякденний родинний.

Продукти для приготування використовуються звичайні та доступні, а часу на це ви витратите не багато. Натомість отримаєте задоволення як від самого процесу приготування, так й від вдячності своїх їдоків.

Інгредієнти

Кухар сказав, що потрібно додати для соковитого фаршу
  • Картопля середнього розміру 7 штук
  • Капуста білокачанна середнього розміру 1 штука
  • Борошно 300 г
  • Яйця курячі 1 штука
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак
  • Рослинна олія для смаження

Приготування

Кухар сказав, що потрібно додати для соковитого фаршу

Перш за все почищену та помиту картоплю поріжте на невеликі кубики. Покладіть у каструлю з підсоленим окропом. Поставте її на помірний вогонь. Варіть до повної готовності, а тоді відцідіть воду, а картоплю розтовчіть так, щоб перетворити її на пюре.

У пюре розбийте яйце та просійте борошно. Далі все ретельно перемішайте та накрийте плівкою до поки не зробите начинку.

Тепер дрібно нашаткуйте капусту. Покладіть її у сковорідку й помішуючи обсмажте до того, щоб вона значно зменшилась в об’ємі, а тоді влийте рослинну олію, посоліть, поперчіть й, можливо, за потреби додайте води. Доведіть капусту до готовності.

Далі посипте поверхню столу борошном, руки також занурте в борошно. Візьміть певну кількість картопляного “тіста” та сформуйте з нього коржик. У центр його покладіть капусту, а потім зліпіть пиріжок. Робіть так з усім “тістом” та начинкою.

Тепер розігрійте у сковорідці олію та смажте зрази з обох боків до золотистої скоринки. Готові виробі спочатку викладайте на паперовий рушник, а потім у блюдо для частування.

Вживайте зі сметаною, кетчупом або іншим вашим улюбленим соусом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини