Такі смачні, що можна продавати: домашній рецепт ірисок “як у дитинстві” з простих копійчаних інгредієнтів

Що ще більше може асоціюватися з нашим безтурботним дитинством, як не домашні іриски, які з такою турботою та любов'ю готувала бабуся? Ділимося тим самим рецептом, який вмить поверне у щасливі роки.

Запах дитинства і затишку завжди пов’язаний зі смаком домашніх ласощів. Іриски, які так турботливо готувала наша бабуся, не лише вражають своєю неймовірною солодкою палітрою, але і легкістю і швидкістю їх приготування. Забудьте про складний і довгий процес – у нас є ідеальний рецепт для справжніх гурманів, які цінують простоту та аутентичний смак.

Інгредієнти

Кулінари поділились рецептом домашніх ірисок, як у дитинстві
  • 1 склянка білого цукру
  • Мед (150 г)
  • Какао-порошок (2 ст. ложки): додає аромату і неповторного шоколадного відтінку.
  • Масло вершкове (2 ст. ложки)

У каструлі об’єднайте мед та масло. Обов’язково візьміть посуд з товстими стінками та змастіть його олією, аби не було пригорання. Розігрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи, доки суміш не стане рідкою та однорідною. Введіть какао-порошок та ванільний і білий цукор у сироп, продовжуючи помішувати. Забезпечте рівномірний розподіл і доки суміш не набуде кремоподібної форми.

Важливо не збільшувати температуру підігрівання під час приготування, аби вершковий солодкий смак не зруйнувати присмаком горілих інгредієнтів.

Кулінари поділились рецептом домашніх ірисок, як у дитинстві

Для того, щоб простіше було формувати цукерки, можна їх одразу виливати у силіконову форму для льоду. Покладіть іриски в холодильник на 10-15 хвилин для застигання. Щоб вони не липли до рук, обваляйте після охолодження у крохмалі.

Тепер ви готові насолоджуватися ароматними ірисками, які перенесуть вас у світ тепла і затишку бабусиного домашнього кухонного мистецтва. Вони ідеально підходять для вечірньої чашки чаю чи як приємний десерт для ваших гостей. Насолоджуйтеся простими радощами життя з цим чудовим рецептом!

Популярне

Подібні новини