Цю частину курки викидаю і ніколи не подаю на стіл. Багато хто цього не знає і шкодить сам собі: в чому річ

М'ясо курки вважається дієтичним та найкращим для споживання, якщо ви не хочете мати зайві кіло. Проте, у пташки є певні частини тушки, які категорично заборонено вживати.

Коли ми готуємо курку, багато з нас не розглядають її частини як окремі елементи страв. Але дієтологи стверджують, що є декілька частин курки, яку багато людей вважають смачною, насправді може бути найшкідливішою для нашого здоров’я. І це — шкіра.

Вона хоч і має апетитний вигляд після грилю чи запікання, насправді містить мінімальну кількість корисних речовин. Експерти переконують, що це та частина тіла птаха, яку краще відправляти у смітник. Не лише вітаміни відсутні, а й присутній високий рівень холестерину та жиру, який може негативно впливати на здоров’я серця.

Фермер назвав підкормку для курки, яка збільшить приріст яєць
Кухар назвав найбільш шкідливу частину курки, яку не можна їсти

Окрім того, там можуть міститися залишки хлору, який використовується для збереження свіжості тушок на прилавках. Ця хімічна сполука може бути шкідливою для організму, особливо якщо споживається регулярно.

Крила, які також часто вважаються смачною закускою, насправді є достатньо шкідливими. Вони не містять вітамінів та корисних елементів, інші частини є набагато більш корисними для нашого здоров’я.

Ще одна небезпека ховається у потрошках. Курячі легені, згідно з дослідженнями, можуть містити чимало таких бактерій, такі як лістерія, які можуть викликати серйозні захворювання. Особливо небезпечно вживати несвіжі або неправильно приготовані легені, оскільки вони погано піддаються термічній обробці.

Маринуємо курку ретельно
Кухар назвав найбільш шкідливу частину курки, яку не можна їсти

Отже, при готуванні курки важливо обдумано підходити до вибору частини птаха для приготування. Відмовтеся від шкіри та крил, вибирайте корисні частини, щоб ваша страва була не тільки смачною, але й корисною для вашого здоров’я.

Популярне

Подібні новини