Дістала заморожені ягоди та зробила смачний сорбет: діти були у захваті від такого солодкого смаколика

Інколи хочеться освіжаючий десерт, який не лише дарує приємне відчуття прохолоди, але й насичує організм корисними вітамінами. Ягідний сорбет - це саме те, що вам потрібно!

Цей десерт легко приготувати вдома з заморожених ягід, які доступні в будь-яку пору року. Ви можете використовувати будь-які ягоди, які вам подобаються, наприклад, полуницю, малину, смородину, чорницю або їх суміш.

Заморожені ягоди, цукор, свіжий лимонний сік та ванільний аромат – ось основні інгредієнти цього сорбету, який готується за лічені хвилини. Дозвольте собі насолодитися цим легким та смачним десертом, який привнесе свіжість і задоволення у ваше життя.

Ягідний сорбет за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • 3 чашки заморожених ягід (виберіть своє улюблене поєднання)
  • 1/2 чашки цукру (можна використовувати інші солодкості, наприклад, мед або кленовий сироп)
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1/4 чайної ложки ванільного екстракту (опціонально)
  • 1/2 чашки води
Ягоды
Як приготувати ніжний та приємний сорбет із ягід 

Спосіб приготування:

Підготовка ягід: Переконайтеся, що ваші ягоди добре заморожені. Це ключовий момент, оскільки заморожені ягоди нададуть сорбету потрібну консистенцію та освіжаючий характер.

Викладіть заморожені ягоди в блендер. Додайте цукор, лимонний сік, ванільний екстракт (якщо ви вибрали цей інгредієнт), і воду. Збивайте усе в блендері до отримання однорідної маси. Зупиніть блендер час від часу, щоб здійснити ложкою перемішування, і продовжуйте збивати до м’якого, кремового стану.

Подача: Готовий сорбет можна витримати у морозильнику ще пару годин, або ж насолоджуватися ним одразу. Подавайте сорбет у гарнірі зі свіжими ягодами або м’ятою.

Не бійтеся експериментувати зі складом сорбету, вибираючи свої улюблені ягоди та додаючи інші інгредієнти, наприклад, фрукти, йогурт або зелень. Створіть свій унікальний рецепт ягідного сорбету, який буде радувати вас і ваших близьких!

Популярне

Подібні новини