Коли шарлотка вже набридла, готую іншу випічку: лінивий рулет із яблук. Беру стакан муки, 3 яйця і яблука

Шарлотка вважається нескладною стравою, але ніщо не зрівняється з яблучним рулетом. Редакція сайту "Добрі новини" знайшла цікавий, ну просто елементарний рецепт.
Ці запечені в духовці яблука в дріжджовому тісті просто тануть у роті
Кондитер розповів, як швидко приготувати лінивий рулет з яблуками

Домашній затишок, випічка, що може бути краще, аніж атмосферне сімейне застілля зі смаколиком прямо з духовки? Пропонуємо розбавити свій стіл цікавим рулетиком з яблуками. Він називається “лінивим” не просто так.

Це ідеальний варіант десерту для тих, хто не має багато часу або тільки вчиться кулінарної майстерності. Цей рецепт чудово підходить для новачків, адже він не вимагає складних технік або довгого часу на підготовку. Вам не доведеться морочитися з приготуванням тіста, оскільки його основа проста та швидка у виконанні.

Експерти розповіли, як правильно зберігати борошно в домашніх умовах
Кондитер розповів, як швидко приготувати лінивий рулет з яблуками

Для початку необхідно підготувати начинку. Її робимо першою, аби фрукти встигли дати сік. Візьміть п’ять середніх яблук, очистіть їх від шкірки та серцевини, наріжте тонкими скибочками. Посипте двома столовими ложками цукру, щоб підкреслити природну солодкість яблук.

Наступний етап — приготування тіста. Візьміть три яйця, додайте до них дрібку солі та збийте міксером або вінчиком, поки маса не стане однорідною і злегка пінистою. Поступово введіть 120 грамів цукру, продовжуючи збивати. Коли цукор повністю розчиниться, додайте теплу воду та просіяне борошно (також 120 гр) з щіпкою розпушувача. Це забезпечить легкість і ніжність тіста. Ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.

Далі викладіть яблука на пласке деко, застелене пергаментом, і рівномірно розподіліть тісто зверху. Ставте у розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте приблизно 20 хвилин, поки рулет не набуде золотистого відтінку. Чекаємо 5 хвилин і закручуємо наш рулет

Коли десерт охолоне, його можна посипати цукровою пудрою або розтопленим шоколадом.

Популярне

Подібні новини