Обід або вечеря “по-швидкому” на кожен день: готую знову і знову – не набридає! Гарнір підійде любий

Щоб приготувати справжній кулінарний шедевр не потрібні дорогі делікатеси та дуже багато часу. Сьогодні поділимося фантастично смачним та простим рецептом.

Інколи трапляється так, що з усіма справами дня немає зовсім часу, щоб приготувати щосб смачненьке та потішити своїх близьких.

Саме для таких випадків підійде наш простий та неймовірно смачний рецепт, який стане чудовим обідом чи вечерею для всієї родини, а також буде смакувати з будь-яким гарніром.

Для цього рецепту ми беремо два яйця. До яєць додаємо дві столові ложки сметани або йогурту. Сюди ж просіваємо дві столові ложки борошна, а разом із борошном — невелику дрібку соди. Додаємо щіпку солі і все добре перемішуємо.

Потім нарізаємо один помідор і додаємо його до тіста. Також нарізаємо трохи ковбаси чи шинки, бажано дрібно. Відправляємо шинку до попередніх інгредієнтів. До цього додаємо 50 грамів сиру, який можна потерти або нарізати дрібно.

Кухарі розкрили швидкий рецепт смачного обіду
Кухарі розкрили швидкий рецепт смачного обіду

Крім того, нашій страві додасть смаку трохи зелені. Якщо зелень свіжа — чудово, але може бути й суха, тож додаємо столову ложку сухої зеленої цибулі, чайну ложку петрушки та пів чайної ложки кропу.

Все добре перемішуємо. Звісно, зелень можна обирати на свій смак. Думаємо, що вже за складом інгредієнтів ви бачите: ця страва буде або смачною, або дуже смачною!

Розігріваємо сковороду на середньому вогні і трохи змащуємо її олією. Викладаємо на сковороду наше тісто у вигляді оладок і недовго обсмажуємо під закритою кришкою. Через 4-5 хвилин перевертаємо оладки на інший бік і готуємо ще 4-5 хвилин під кришкою. І ось, усе готово: просто, швидко і дуже ситно!

Популярне

Подібні новини