Весною буде «Ох і ах», коли сусіди побачать твої тюльпани: які сорти обрати, щоб викликати захоплення

Тюльпан – неймовірна квітка, це саме та інвестиція, яку ти робиш восени, щоб за чотири місяця радіти неймовірній красі перших весняних квітів.

В цьому матеріалі сайт Добрі новини розкаже тобі про незвичні красиві сорти тюльпанів, які стануть справжньою прикрасою твого українського саду чи городу. Саме тюльпан ще називають діамантом ландшафту: коли навкруг ще сіро, весняний морок, саме ця не примхлива яскрава красуня з’являється на світ на дарує неабияку радість твоєму саду.

Хороші якісні цибулини тюльпанів доставляють з Голландії, коштують вони дорого (приблизно 200 грн за 5 цибулин), треба добре подумати, в яку квітку інвестувати свої кошти.

Ось 5 сортів, на які радимо звернути твою увагу:

Тюльпан Vogue

Цей тюльпан має вишукану назву, виглядає він не менше красиво: рожева квітка тюльпану більше схожа на півонію. Цей сорт, як і більшість інших елітних, вважається пізнім.

Тюльпан Super Parrot

А цей тюльпан – справжній красень саду, який садівники ще називають крокодильчиками. А деякі люди дають цим тюльпанам ще більше цікаву назву – бридке каченя. Це єдиний зелений тюльпан, який існує в природі, має неймовірну форму. Пелюстки мають красиву форму хвилі, і що цікаво, зелена квітка згодом перетворюється в білу, ось така магія тюльпану.  Цей сорт вважається середньопізнім.

Тюльпан  Black Parrot

Один із найкрасивіших пізніх тюльпанів Black Parrot – улюбленець не тільки українських садівників, а й елітних флористичних компаній, це справжня прикраса дорогих букетів. Тільки уявіть, як ця неймовірна краса буде виглядати у тебе в саду. Спочатку цей тюльпан має зеленкуваті пелюстки, які згодом змінюють колір на яскраво марсаловий (винний – прим. ред.)

Тюльпан Finola

Ця ніжна весняна квітка має міцний високі стеблі, а сама квітка нагадує зефір – має декілька кольорів в одному бутоні від білого, до жовтого та ніжно рожевого – виходить такий трохи ванільний прекрасний бутон, який розквітає приблизно в середині весни. Саме цей тюльпан часто плутають з білою півонію, такий він красивий.

Тюльпан Flamingo Queen

Назва цього тюльпану говорить сама за себе! Flamingo Queen – це королеви всіх садів. Пелюстки весняної квітки нагадують красиву спідницю, а колір – прекрасного птаха фламінго. Цей тюльпан має середню висоту, і буде чудовим акцентом будь-якого саду. Яскравий, хвилястий, прекрасний в своїй не ідеальності тюльпан сорту Flamingo Queen один із дорогих тюльпанів, але він буде радувати тебе не один рік.

Ділись нашим матеріалом в соцмережах – розповсюджуй красу, нехай українські сади будуть найкрасивішими.

Популярне

Подібні новини