У ці 2 дні відкладіть всі городні справи: дати, в які все буде сипатися з рук, а озимі рослини не проростуть

Жовтень — найкращий час, щоб починати завершувати дачний сезон. Ох, скільки ж всього потрібно зробити! Втім, є 2 дати, які дадуть вам можливість трішки перепочити від землі.

У житті кожного з нас бувають моменти, коли важливо зробити паузу та перепочити. В особливий період, коли Місяць осяює Землю у всій красі, а природа повниться енергією, ми можемо відчути потребу у внутрішньому очищенні та розумінні. 17 та 18 жовтня ми станемо свідками повного Місяця — унікального часу, коли доцільно відкласти всі городні справи й зануритися у власні думки.

Експерти розповіли, на кого найбільше вплине місячне затемнення у вересні
Експерти назвали 2 дати, в які не можна працювати на городі

Цей період, коли розквітає наш єдиний супутник, дарує нам відчуття припливу сил та творчого піднесення. Багато людей в цей час відчувають, як їх енергія пробуджується, а мрії стають реальністю. Однак варто пам’ятати: не на всіх живих істот так впливає природа. Наприклад, люди стають більш емоційними, і ось наші зелені улюбленці також відчувають зміни у магнітному полі та атмосфері.

Чому ж не варто у дні повного Місяця займатися городом? Річ у тому, що енергія, яка в цей час зосереджується у Всесвіті, може негативно вплинути на рослини. Вони можуть не сприймати нових посадок або обробок, адже земля, переповнена енергією, потребує спокою. Тож, якщо ви мали намір зайнятися своїми грядками, краще відкласти це на кілька днів. Дайте рослинам можливість дихати, а собі — перепочити. Тож хай сапка 17 і 18 жовтня постоїть у гаражі.

Місячний календар на жовтень 2024 року
Експерти назвали 2 дати, в які не можна працювати на городі

В ці дні, коли нічне небо красується повнею, відкривається можливість для глибокого самосприйняття. Це — час медитацій, творчості та натхнення. Коли ви зупинитесь і прислухаєтеся до себе, ви зможете знайти нові ідеї, переосмислити свої цілі та сповнитися енергією для нових починань.

Популярне

Подібні новини