Що Андрій Данилко вже багато років приховує під чорною кепкою: блискучу лисину чи розкішні кучері

Андрій Данилко під час інтерв'ю з Катериною Гордєєвою розповів, яка зачіска у нього під кепкою, а також поділився лайфхаком про догляд за чорними речима.

Катерина Гордєєва запросила до себе на інтерв’ю Андрія Данилка, який для більшості українців запам’ятався після образу Вєрки Сердючки та участі у шоу “Х-фактор” в ролі наставника та члена жюрі з 2016 року.

Прихильники помітили, що Андрій постійно ходить у чорному одязі, а також ніколи не знімає кепку з голови. З початком пандемії до тотально чорного образу додалась також і чорна маска на обличчі.

Користувачі соціальних мереж сумнівались, чи є в артиста взагалі волосся? Під час бесіди, у контексті, Андрій розповів, що приховує його кепка та чи бажає він ходити колись без неї.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки

Андрій: Коли закінчиться війна, я, нарешті, зніму цю маску, зніму кепку, зроблю гарну зачіску…
Катерина: А ти не лисий ?
Андрій: Ти що! Я не встигаю стригтися. До мене приїжджає один хлопець, Руслан, і стриже. “Андрію, навіщо я це роблю, якщо ви весь час ходите в кепці?”, – запитує він у мене. Так ще й проблема: кепку обрати! Ти заходиш в цю ZARA, ну, купи собі зразу три! Ні, я купую цю одну кепку. Ну, навіщо я буду купувати ці кепки, так ? І ця кепка з часом починає втрачати свій колір, бо я її все таки перу, і щоб її зробити темнішою, потрібно просто потерти її водою.
Катерина: Та ти що!
Андрій: Я тобі присягаюся! У мене немає часу піти купити собі нову кепку.

Окрім цього, в інтерв’ю Данилко розповів багато про своє життя, чого раніше не знав ніхто. Проблеми зі здоров’ям, гормонами, також істинне ставлення до образу Вєрки Сердючки, і про знайомство з колегами по шоубізнесу. Під час перегляду ми познайомимося з справжнім Андрієм Данилко, а не з кліше Сердючки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини