Оля Полякова знайшла причину, щоб покинути Україну: співачка вийшла на паркет грузинських “Танців з зірками”

Хто став партнером Полякової на зірковому грузинському паркеті, яка основна місія співачки під час перебування в Грузії? Дізнайтеся у цій статті.

Популярна українська співачка Оля Полякова стала учасницею грузинської версії шоу “Танці з зірками”.
Артистка поділилася цією інформацію зі своїми підписниками у соціальній мережі Instagram:

“Друзі, нарешті я можу поділитися цією радісною новиною з вами. вже три тижні поспіль я тренуюся в залі до нестями, щоб знову вийти на паркет як інтернаціональна учасниця грузинських “Танців з зірками”, це чудова новина”

Співачка вже брала участь у такому шоу. У 2019 році вона виступала в четвертому сезоні “Танців з зірками” в парі зі Степаном Місюрко. Після четвертого ефіру Оля, на жаль, покинула зірковий паркет.

Перший ефір в Грузії відбувся 31 жовтня 2022 року, її партнером став український хореограф Максим Єжов. Танцюрист також вже виступав в “Танцях з зірками”, але тоді був в парі з Лесею Нікітюк.

Оля Полякова з Максом Єжовим
Оля Полякова з Максом Єжовим

Перед ефіром 31 жовтня ходили чутки, що партнером Олі стане Іраклі Макацарія, але цього не сталось. Оля з великою відданістю гідно відпрацювала танець на паркеті відомого шоу.

Цей виступ Полякова без задньої думки присвятила українському проєкту “Незламні”, щоб привернути більше уваги до роботи волонтерів в Україні. Окрім цього, співачка подякувала грузинам за приємну гостинність, а організаторам за таку можливість бути почутою за межами України.

Також співачка розповіла, що в Грузії до українців ставляться дуже гарно, постійно питають про допомогу. На кожному кроці наш гордий український прапор. Полякова навіть зустрілась з переселенцями з України – жінками з дітьми – і провели добре час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини