Колишня дружина Бреда Пітта Дженніфер Еністон вибиває з екс-чоловіка 100 мільйонів доларів: гаманець схудне

Ця зіркова парочка розійшлась ще 17 років тому, але й досі не дають один одному спокою. Як Бред Пітт рикизує залишитись без грошей?

Ця солодка парочка одружилась у 2000у році. Весілля святкували в Малібу, а на все святкування витратити близько мільйона доларів. Всі пророкували, що вони дуже довго будуть разом, але пара оголосила про розлучення у 2004 році, причиною стала зрада Пітта з Анджеліною Джолі.

А зараз, Дженніфер Еністон, яка прославилась завдяки ролі Рейчел у серіалі “Друзі” хоче подати до суду на Бреда Пітта. Це сталося після того, як вона дізналася, що її колишній продає власний продюсерський центр Plan B, створення якого не обійшлось без рук Дженніфер. Про це повідомив інсайдер виданню Heat World.

За його словами, Еністон не просто була співавторкою, а й консультувала Бреда у багатьох інших проєктах.

“Тут справа далеко не про гроші, це діло принципу. Дженні не отримала ніякого визнання після того, як центр формально перейшов повністю Бреду в руки. Між тим, вона постійно була з ним на зв’язку, коли Пітту потрібні були новенькі ідеї проєктів, або допомога з ухваленням рішень про великі інвестиції”

, – продовжує інсайдер.

Тепла зустріч на одній з церемоній
Тепла зустріч на одній з церемоній

Еністон дізналась про продаж центру випадково і була дуже розчарована такими новинами. Вона зберігала з колишнім теплі та дружні стосунки, але після такого вона хоче отримати компенсацію у вигляді 100 мільйонів доларів.

“Вона все ще підкується про Бреда, не говорить поганих слів. Їй важко змиритись з такими шокуючими обставинами, які просто не залишають їй іншого вибору. Якщо ексчоловік поважає і цінує Дженніфер, то йому слід виписати їй той чек на 100 мільйонів”

, – розповідає інсайдер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини