Андрій Шевченко одружився з американською моделлю: як виглядає дружина і четверо дітей футболіста

Ні для кого не секрет, що Андрій Шевченко - щасливий батько чотирьох прекрасних синів і люблячий чоловік для дружини моделі Кріснен Пазік.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко щасливий у шлюбі з 42-річною американською моделлю Крістен Пазік. У 2004 році Крінсен подарувала Андрію первістка, якого назвали Джордан. Два роки потому, з’явився другий син на ім’я Крістіан.

Наступне поповнення у сім’ї Шевченків було аж через 6 років. 2012 року, коли Андрій покінчив з професійною кар’єрою, Крістін народила третього сина. Його вирішили назвати українським ім’ям – Олександр. В квітні 2016 року Крістен знову ощасливила свого чоговіка появою нового сина, його назвали Райдер-Габріель.

Андрій полюбляє проводити час із родиною. Вони подорожують, влаштовують домашні вечори і спілкуються, щоб знати один про одного абсолютно все. Святкування дня народження Андрія також було у колі дружної родини.

З дружиною йому точно пощастило. Крістен, велика прихильниця футбольного клубу “Мілан”, побачила на події Андрія і не змогла пройти повз без слів. Вона похвалила одну з його ігор, яка відбулась напередодні заходу, де познайомилась пара.

Як признався Андрій, модель відразу йому сподобалась, але він соромився до неї підійти та поговорити. Після першої зустрічі вони постійно говорили по телефону, а пізніше почали разом з’являтись на різних заходах і вечірках. Модель почала їздити на ігри свого коханого, щоб підтримати його своєю присутністю під час та після гри. В пресі зауважували, що не дивлячись на різний графік і дуже велику зайнятість обох, зірки завжди знаходять час для того, щоб бути разом. Так і народилась нова міцна сім’я.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини