Вагітність Наді Дорофєєвої: після розлучення з Володимиром Дантесом співачка відповіла на головне питання

Нарешті співачка та тренер "Голосу країни" Надя Дорофєєва поділилася подробицями з свого особистого життя, які цікавлять усіх прихильників.

Співачка Надя Дорофєєва поспілкувалась на своїй сторінці інстаграм з підписниками та чесно відповіла на їхні запитання. Деякі з них виявились пікантнішими, ніж того очікувала Надя.
Найбільше уваги підписники приділяли фігурі Наді. Адже, вона публікує фото з стрункими ногами, пласким животом та підтягнутою формою тіла, тому питання ваги залишалось відкритим. На це питання Надія відповіла відразу – 49 кілограмів та прикріпила одне з нещодавно зроблених фото.

А вагітність у житті Дорофєєвої – суцільний знак питання. Під час відносин з Володимиром Дантесом фанатів цікавила ця тема. Підписників не на жарт хвилювало, чому за 10 років стосунків пара не завела дитину, після розлучення – ця тема ще більше всіх цікавить. Зараз співачка перебуває у відносинах з Мішою Кацуріним, це стало відомо після спільного відпочинку Наді Дорофєєвої з Дантесом та парою Міши і Дарії Кацуріних. Після відпочинку обичві пари розлучились та “обмінялись” партнерами.

Вагітність Наді було б приводом, щоб порадіти за неї, але вона опублікувала фото стукої талії та відповіла, що не вагітна.

Скріншот з сторіс Наді

Тоді підписки задумались, чи не являється красуня чайлдфрі (людина, яка взагалі не планує заводити дітей). Коли вона отримала це питання, то сказала, що воно було очікуване, але знову ж таки відповіла “ні” і завершила інста вечір з підписниками.

Скріншот з сторіс Наді

Надя, окрім пікантних хапитань, відповідала й на прості, які стосуються її активності в інстаграм. Зірка розповіла, що зараз менш активна у соціальних мережах, тому що новини відволікають її на більш важливі речі, а не просто постити фото.

Популярне

Подібні новини