Як тільки є можливість: Святослав Вакарчук розповів, як часто бачиться зі своїми дітьми від нової дружини

Фронтмен відомого українського гурту "Океан Ельзи" рідко бачиться з своїми дітьми. Чим займається Святослав Вакарчук і коли він повернеться в Україну?

Святослав Вакарчук разом з своїм гуртом “Океан Ельзи” невпинно дає благодійні концерти по всій Європі та частині України, а виручені кошти перераховує на потреби Збройних Сил України. 27 липня гурт випустив нову пісню “Квіти мінних зон”, яка підкорила серця шанувальнків.

Цей витвір мистецтва був створений декілька років тому і мав увійти до нового альбому. Альбом мав побачити світ у квітні 2022 року, але через всім відомі події, реліз нового альбому довелось відкласти на невизначений термін.

В ідею кліпу до пісні “Квіти мінних зон” лягає ідея режисера Олега Томіна, яка показує життя наче у двох вимірах. Режисер хотів показати життя в тилу та в зоні бойових дій. Один і той самий час, але різні обставини існування в цьому світі.

Сім’я Святослава Вакарчука зараз знаходиться закордоном, тому їм тяжко зустрітись. Співак зосередив всі зусилля на допомозі фронту. У нього гарна дружина-режисерка Євгенія Яцута і двоє дітей: донька Соломія Святославівна, яка народилась у червні цього року і старший син – Іван Святославович, якому зараз один рік.

Святослав розповідає, що сумує за дітьми та дружиною і користується кожним шансом, щоб навідатися до рідних. Провести з ними час, повечеряти, поплакати або порадіти разом за незламність нашої держави.

“Перші три місяці взагалі з ними не бачився. Це було жахливо для мене. Я розумів, що маю акцентувати свою увагу на найголовнішому. Коли події на фронті, скажето так, стабілізувалися, зрозумів, що це саме той момент, коли можна побачитися з ними. Коли є можливість знайти час, я так це роблю”, – поділився відвертощами Святослав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини