Леся Нікітюк вже не самотня: телеведуча показала свого нового коханого, якого завжди ховала

Чутки про нові стосунки Лесі Іванівни Нікітюк давно розвиваються серед її прихильників. Телеведуча поділилася знімками свого молодого чоловіка, але в звичній жартівливій для неї формі.

Українська телеведуча Леся Нікітюк завжди тримає в таємниці своє особисте життя. Ніхто не знає, чи ж в неї зараз стосунки. Ніхто навіть не знає, чи були вони в неї колись, чи Леся все життя самотня. Єдине, що відомо підписникам про її стосунки: в 2017 році Нікітюк заявила, що вийшла заміж за свого сусіда, але у 2019 році повідомила про скасування весілля. Схоже на жарт? Все в стилі нашої телеведучої.

Саме тому прихильники Лесі Іванівни постійно приписують їй стосунки зі всіма чоловіками, де вони спільно беруть участь. Неодноразово їй нав’язували роман з Сергієм Притулою, але Леся розвіяла цей міф:

“Я щиро вірю у нашу дружбу, враховуючи, що ви ще й ведемо одне шоу. У нас немає лицемірства, ми просто хороші друзі”, – каже Леся.

Та нещодавно фанати почали активніше підозрювати, що Леся завела собі якогось молодого чоловіка, з яким дуже щаслива. Коментатори дуже просили показати її нового (а, можливо, і єдиного) кавалера, на що Леся погодилась, але протягнула інтригу у своїх інста сторіс.

Інтрига Від Лесі Нікітюк
Інтрига Від Лесі Нікітюк

“Ви давно просите мене, щоб я показала вам свою другу половинку”, – Нікітюк дуже заінтригувала підписників цією заявою.

Їй почали активно відповідати з проханням не тягнути, потім Леся опублікувала не менш загадкове повідомлення.

Леся підливає масла в вогонь
Леся підливає масла в вогонь

“Цей день настав!”, – написала вона у наступному пості.

За декілька хвилин Леся Нікітюк опублікувала сенсаційне фото свого коханого, але, як сказала сама телеведуча, під час зйомки в квартирі пропало світло.

Жарт-хвилинка
Жарт-хвилинка

“В той момент, коли ми фоткались, зникло світло…Якщо що, то він зліва”, – так жартівливо вона підписала фото.

Підписники не образились на Лесю, а посміялись разом з нею з цієї ситуації. Здається, всім стало зрозуміло, що своїм скарбом, якщо він є, телеведуча ділитись не буде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини