Старша донька Олі Полякової нарешті за останні 8 місяців змогла зустрітися з батьком: “Всього на годину”

Маша ще у вересні покинула рідну домівку та тоді якраз востаннє й бачила свого рідного батька, а от зіркова мама на той момент, поїхала з дівчатами до Англії.

Маша після переїзду до Лондона стала більш активно вести свій профіль в соціальній мережі instagram, де розповідає про самостійна життя. Дівчина досить часто викладає історії та ділиться тими підлітковими проблемами, з якими стикається.

Нещодавно донька Полякової жалілась на те, що їй дуже складно ходити в магазин за продуктами харчування та щось собі готувати, адже для неї це не зрозуміло та дещо дивно. Тому “добування їжі” дівчина назвала справжнім випробуванням.

Маша Полякова зустрілась з батьком
Маша Полякова зустрілась з батьком

Також Марія не посоромилася розповісти про проблеми зі шкірою, які у неї з’явились під час життя в Англії, певно на це впливає інший клімат, період адаптації організму, нерви та звісно, якість харчування.

А щодо батьків, дівчина мало чого розповідає, тобто, чи сумує вона, чи хоче додому. Але варто зауважити, що першокурсники найчастіше радіють тому, що змогли вилетіти з під домашньої опіки батьків, адже у такому віці як раз і хочеться бути більш самостійним та вирішувати свої питання самостійно.

Та от у Марії завжди були стосунки з мамою, як з подругою. Оля дуже сучасна жінка й матуся, яка все розуміє та в будь-якій ситуації може підтримати і словом і ділом. А тато, звісно дуже любить своїх принцес, але намагається бути більш суворим, щоправда, не завжди це виходить. Звісно, дівчина сумує, оскільки інша країна, це не інше місто.

Маша Полякова зустрілась з батьком

Тож, вчора Маша виклала історію з батьком, з яким дівчина не бачилась багато часу. Дівчина була неймовірно щасливою та радісною. Але зустріч тривала лише годину. Звичайно цього мало, щоб насолодитися спілкуванням з рідною людиною, проте в наших реаліях і година є неймовірно цінною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини