Донька Олени Кравець, Маша перетворилася з дитини на справжню леді: стриманий стиль у білій сорочці(ФОТО)

Донька Олени Кравець Маша останнім часом дуже часто стала з'являтися в інформаційному просторі та кожен раз дівчині вдається здивувати шанувальників своїми образами.

Марії нині 19 років і вона вже досить давно веде самостійне життя та живе окремо від батьків. Маша виросла досить розумною дівчиною, яка навчається на піарника, що вважається досить популярною професією на сьогодні. Також Марія з дитинства займається танцями та часто брала участь у різних конкурсах. Але улюблений її напрям у танцях — це фристайл. Попри це донька Кравець захоплена татуюваннями, тож, на її тілі є декілька татуювань.

Дочка Кравець стала леді
Дочка Кравець стала леді

Маша часто викладає свої фотографії у соціальні мережі та не соромиться відкривати свої нові грані. Тому, зовсім нещодавно Марія поділилась новими ніжними фотокартками, на яких дуже сильно нагадує свою зіркову маму. Юна дочка зірки перетворюється на справжню леді й починає приміряти на себе більш жіночні образи, які їй дуже пасують. Певно бере приклад зі своєї красуні мами, яка завжди виділялась любов’ю до моди та красивих нарядів.

Варто зазначити, що попри окреме житло, Маша досить близька з мамою, вони мають досить дружні стосунки й можуть іноді попліткувати про щось особисте. Дівчина знає, що Олена завжди готова її підтримати та зрозуміє її в різних питаннях життя. Тому донька актриси студії “Квартал 95” дуже любить моменти, коли вони зустрічаються та розмовляють по душах.

Дочка Кравець стала леді
Дочка Кравець стала леді

Також відомо, що Маша у свої 19 вже досить давно має стосунки, з яким нещодавно гуляла вулицями Польщі та була досить щаслива. Певно у пари складаються дуже гарні стосунки, в яких вона почуває себе коханою та важливою Тож, можливо зовнішні зміни доньки Кравець не є безпідставними.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини