Українські зірки, які “продали душу”: Лоліта Мілявська, Наташа Корольова, Лариса Доліна, Йолка та інші

Деякі російські зірки, що не мають нічого спільного з українським походженням, висловили свою проукраїнську позицію, а от ті, хто справді родом з України - невпинно мовчать.

Лоліта Мілявська

Співачка родом з Мукачева, вчилась у школі в Києві, потім в Тамбові, а народ вперше побачив її виступ на одеській сцені. З початком війни, у Києві проживають її мама та донька Єва. Вона записала відеозвернення з проханням відкрити коридор для мирного населення, але жодного слова про те, що це війна, а не спеціальна операція, вона не сказала.

“Я не можу знайти собі місця, сиджу вже не першу добу біля лідка своєї доньки з речима ,які хотіла їй подарувати. Донька плаче, бо не хоче помирати. Будь ласка, потрібно відкрити гуманітарний коридор, щоб під час операції сирне населення не страждало”, – каже співачка.

Наташа Корольова

Вона народилася в Києві і завжди з теплом згадувала рідну домівку. Але чомусь про свою рідну домівку через війну ніяк не згадала. Все, що зробила Корольова – анонсувала свою сторінку у Телеграм, тому що через санкції доступу до інших соціальних мереж вона не матиме. Вона, як і всі російські зірки, продовжуть вдавати, що все добре.

Можливо, Наташа згадає про своє коріння
Можливо, Наташа згадає про своє коріння

Йолка

Єлизавета родом з Івано-Франківська, часто давала концерти по всій Україні, але тут і сліду від неї вже немає. Вона видалила публікації у соціальній мережі, які були пов’язані з Україною і не згадує про своє рідне місто.

Йолка не згадала Україну жодного разу
Йолка не згадала Україну жодного разу

Лариса Доліна

Народилась в Баку, Азейбарджан, але є українсько-єврейського походження, батьки з Одеси. Про свою любов до коріння не говорить ніяк. Вона змогла лише пристосуватись до ситуації і жити своїм життям. Окрім всього іншого, вона є членом партії “єдина росія”, тому підтримки від неї чекати не варто було.

Чому Доліна мовчить про війну?
Чому Доліна мовчить про війну?

Стас Костюшкін

Стас народився в Одесі, але його батьки переїхали в Ленінград, коли він був маленький. Співак не говорить про війну прямим текстом, нещодавно він зробив дуже неоднозначну заяву:

“Погано, що Україна та росія поділились на дві частини, цього не мало б бути. От, Україна захворіла, але думає, що в цьому винна росія. Так скоро до третьої світової близько”, – каже співак.

Стас Костюшкін обурив підписників своїм зверненням
Стас Костюшкін обурив підписників своїм зверненням

Анжеліка Варум

Артиска народилася у Львові. З початком війни в Україні, вона опублікувала на своїй сторінці пост з проханням припинити цю війну. Ні чоловік співачки, ні вона не говорять, що цю війну почав путін проти України.

Анжеліка Варум сказала декілька слів про війну
Анжеліка Варум сказала декілька слів про війну

“Я довго мовчала, але тепер хочу сказати, що я проти! Скільки всього написано у книжках з історії, щоб ми змогли зрозуміти, що війна – це погано, але ні. Нажаль, знову на одні і ті самі граблі”, – писала Варум.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини