Що насправді не змогла вибачити Єфросиніна Златі Огнєвіч? Ведуча гнівно пройшлася по співачці: “Клепки немає”

Нещодавно мережу сколихнув новий скандал: Маша Єфросиніна поділилася подробицями комунікації зі Златою Огнєвіч. Чому ведуча не люб'язно висловилася у бік співачки? Дізнайтеся у матеріалі.

Маша Єфросиніна вразила мережу новою порцією відвертості у рамках свого проєкту “Дорослі дівчата”. Зірка розповіла, як нині спілкується зі Златою Огнєвіч та обурилася поведінкою артистки.

Ведуча, не називаючи імені знаменитості, розповіла, як з нею вчинили. Вона не пробачила висловів у свій бік від колишньої холостячки.

“Є така співачка, коли нас із тобою травили, дуже класно на цій темі хайпувала. Вона сказала щось на кшталт, що ми поїхали… І ця співачка щоразу, коли у неї виходить кліп або пісня, просить мене розмістити анонс. Я ігнорую, бо думаю, ну в тебе, мабуть, клепки немає”, — розгнівано заявила Марія.

Що насправді не змогла вибачити Єфросиніна Златі Огнєвіч?

“Добрі новини” знайшли скріншот сторіз Злати, де вона висловлюється стосовно зірок, які виїхали в евакуацію. Огнєвіч не називає імен селебрітіз.

Що насправді не змогла вибачити Єфросиніна Златі Огнєвіч?

Чи готові Маша Єфросиніна та Злата Огнєвіч примиритися?

Після виходу випуску “Дорослі дівчата”, переможниця “Маски” зробила знову сторіз, але тему, яку розпочала її колега по шоу-бізнесу розвивати не стала. Співачка обмежилася кількома філософськими фразами, які без контексту можна трактувати по-різному.

Сама ж Маша нині ділиться контентом взагалі не пов’язаним зі своїми зйомками у Ютуб-проєкті. Тому залишається загадкою: чи з’ясували до кінця свої стосунки знаменитості та чи готові примиритися.

Нагадаємо, що у 2022-му році Єфросиніна та Полякова отримали порцію хейту від користувачів мережі за російськомовний контент. Згодом “Дорослі дівчата” стали все ж таки випускатися українською мовою, а прихильники із задоволенням роблять компліменти цим зіркам за їхній новий підхід до роботи над своїм проєктом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини