“Я роблю все”: Ілона Гвоздьова показала свого чоловіка-красеня і розповіла, чому у родині працює лише вона

Ілона Гвоздьова стала справжньою улюбленицею для мільйонів українських глядачів та поціновувачів танцю. Зірка вирішила поділитися з прихильниками найпотаємнішим та показала за кого вийшла заміж.

Блискуча хореографиня Ілона Гвоздьова дуже швидко набрала популярність завдяки своєму таланту та працелюбності. Сильна і наполеглива зірка викликає цікавіть у прихильників не тільки своєю творчістю, а й особистим життям.

Тривалий час вона майже нічого не розповідала про свого обранця. Втім, приховувати його від улюблених прихильників так і не змогла.

Свого обранця вона показала спершу у мережі, а згодом розповіла в інтерв’ю, як поділені у них з милим обов’язки у родині та представила його публіці.

Цікаво, що під час участі у проєкті “Танці з зірками” Ілоні приписували роман з Володимиром Остапчуком. Підігрівало цікавість у цьому те, що на період хореографічних змагань шоумен розводився, але згодом ці чутки було спростовано.

А ось справжній обранець знаменитості дійсно справив позитивне враження на фанатів Гвоздьової. Його звати Іван. Саме йому вона подарувала діток. Чоловік веде непублічне життя та взагалі далекий від шоу-бізнесу.

Ілона Гвоздьова показала свого чоловіка-красеня

Чим займається коханий Ілони Гвоздьової?

Раніше було відомо про те, що обранець зірки займається бізнесом. І хоча сама Ілона не рахує, хто скільки прибутку приносить у родину, Івану не соромно було розповісти у програмі “Зірковий шлях” про те, що левову частку сімейного бюджету поповнює саме його кохана.

Ілона Гвоздьова показала свого чоловіка-красеня

В інтерв’ю Аліні Доротюк Гвоздьова зізналася, що через війну у її обранця справи втратили своїх обертів та забезпечувати родину довелося їй. Проте, чоловік все одно шукав будь-яку можливість знайти спосіб заробітку, а крім того контролював будівництво їхнього сімейного будинку. Щодо роботи, хореографиня вважає, що при бажанні можна знайти заняття до душі:

“Я роблю все”, — коментує Ілона те, що їй у війну довелося зайнятися і викладанням, і майстер-класами для добробуту сім’ї.

Нагадаємо, що у 2022-му Ілона з Іваном обвінчалися. Чимало років вони прожили разом в офіційному шлюбі, а згодом вирішили стати чоловіком та дружиною і перед Господом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини