Джамала показала, як приховала округлий животик сукнею та розповіла про головне: “Відкрила таємницю. Вагітна”

Співачка Джамала показала на своїй сторінці в Інстаграмі світлину, де вона позує у пишній сукні та розповідає про поповнення у родині. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Зірка української сцени та Євробачення, Джамала, має міцну гарну родину. Разом з коханим чоловіком вона виховує двох чудових діток. Заміж же знаменитість вийшла після того, як прославилася на весь світ, здобувши перше місце на пісенному конкурсі з композицією “1944”.

Джамала показала, як приховала округлий животик

У 2017-му артистка стала законною дружиною Сеїт-Бекіра Сулейманова. Співачка віртуозно поєднує кар’єру та материнство, а віддані прихильники бажають їй ще поповнення у родині. Про те, як це бути зіркою при надії легенда України розповіла у сторіз.

“_anna_lu_ (так тегає Джамала бренд-директорку популярного бренду) відкрила мою таємницю. Вагітна Селімом”, — підписала світлину співачка в Інстаграмі.

Джамала показала, як приховала округлий животик

Знаменитість показала, що навіть попри такий ніжний стан, вона продовжувала жити сценою, творчістю та не переставала радувати фанатів своїми стильними образами. Аби на округлий животик менше звертали уваги, народна артистка України обрала пишну сукню і об’ємну шаль з тюлю. Ніжні пастельні кольори підкреслюють її східну вроду, а чорнявий колір волосся роблять ще яскравішим.

Втім, чекати на те, що скоро у родині Джамали буде ще одна дитинка — марно. Зірка показала архівну світлину з часів, коли носила під серцем другого синочка. Хлопчик народився у 2020-му році. А у 2018-му у цей світ прийшов його братик Емір-Рахман. Співачка вирішила дати малюкам красиві традиційні кримськотатарські імена, адже дуже шанує своє коріння та історію родини.

Нагадаємо, що нині Джамала разом з іншими зірками дає благодійні виступи на підтримку України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини