Алла Мазур пригорнулася до мужнього бородатого захисника і розповіла про почуття: “Зізнання у взаємній любові”

Алла Мазур давно не розповідає про своє особисте життя. Втім, це не заважає ведучій радувати мережу новими знімками. Дізнайтеся, хто той красень, до кого пригорнулася зірка.

Алла Мазур продовжує радувати прихильників новими світлинами в Інстаграмі. Знаменитість ділиться не тільки новинними подіями України, а й лишає місце для персонально важливих моментів. Зірка розповіла історію про дивовижну зустріч з чоловіком, який не лишив її байдужою.

Він — захисник та здивував ведучу своїм шляхом боротьби за незалежність нашої держави. Описала свої враження від знайомства Алла дуже щиро та натхненно:

“Бувають зустрічі, як подарунок. Розкажу про одну з таких. Спочатку — сяючі очі, і така радісна усмішка, що не обнятися було неможливо) Потім – зізнання у взаємній любові. Він — давно дивиться ТСН. Я — готова сердечно вклонитися кожному воїну, хто тримає небо над нами”

Звати красеня, який лишив по собі слід у пам’яті Мазур — пан Відаді Ісрафілов. Він відстоює наші землі з 2014-го року, був учасником обох революцій та продовжує виганяти окупантів з України і по нині.

Чому Алла Мазур не розповідає та не показує свого справжнього обранця?

Офіційно зірка не є заміжньою і не носить обручки. Питання про коханого на неї рушили лавиною після новини про появу маленького сина Артема. Всім прихильникам дуже важливо було дізнатися, хто ж став половинкою іменитої ведучої. Втім, Алла навмисне не видає подробиць особистого життя.

Алла Мазур пригорнулася до мужнього бородатого захисника

Мазур вже зазначала, що через надмірну увагу публіки до її таємниць, бажання ділитися подробицями вже давно немає. Єдине, що вирішила повідомити дикторка, так це те, що батько її дитини спілкується з малюком.

Нагадаємо, тривалий час Аллу Мазур підозрювали у романі з Робертом Опалеником.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини