Хто за національністю Віктор Павлік, про рідного батька якого спливли цікаві подробиці: міг бути не українцем

Популярний співак Віктор Павлік ніколи не говорив про своє походження. Хоча насправді має дуже цікаву історію походження

Віктор Павлік звик мало розповідати про своє особисте життя, а тим паче про родину та походження. До популярності соціальних мереж, мало хто знав, як виглядає його рідна мама. Втім, співак довго не зміг тримати у тіні свою неньку та замилував всіх сторіз з літньою охайною пані.

Проте, досі цікавить прихильників інформація про тата артиста. Відомо, що у музиканта дуже незвичне “по-батькові”. Він — Франкович.

Де народився Віктор Павлік і що відомо про його батька?

На світ з’явився майбутній серцеїд у 1965 році у містечку Теребовля, яке славиться своєю багатою історією. Лише уявіть собі, що цей населений пункт на Тернопільщині був частиною Великої Хорватії, Київської держави, Польщі, Австрії та ЗУНР. Ну, і славилася завжди місцина своїм населенням. Там, до Другої світової війни, разом проживали українці, поляки, євреї, навіть є згадки про німців. Поширені дуже цікаві прізвища серед мешканців: Андерст, Рейовський, Фенц, Фриз.

Тож, Віктор Павлік може насправді мати дуже цікаве коріння.

Великою загадкою лишається те, ким був його батько. Пана Франека показала лише раз і то на світлині Катя Репяхова. Цікаве ім’я у чоловіка, чи не так? За різними даними у мережі так своїх дітей називали або поляки, або чехи.

Хто за національністю Віктор Павлік

І хоча сам співак взагалі утримується від подробиць про тата, на стіні його неньки можна побачити портрет симпатичної жінки та красеня, підозріло схожого саме на Франека. Відомо одне — скоріше за все предок Віктора був моряком.

Хто за національністю Віктор Павлік

Нагадаємо, що музикант вже давно полишив рідну Теребовлю і навідується туди до мами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини