Наталію Могилевську після набору ваги не впізнати: зовнішність 47-річної співачки на нових фото вражає

Наталія Могилевська завжди могла похизуватися витонченою талією та стрункими ніжками. Втім, її недавні фото спровокували цілу дискусію серед прихильників на предмет того, чому співачка набрала вагу.

Неймовірна співачка Наталія Могилевська завжди була у рядах “худишок”. Вона вправно вміє танцювати та не раз це доводила на найвідоміших телеканалах України. Її виступи з Владом Ямою всі фанати і досі згадують.

Проте, у мережі помітили, що фігура знаменитості змінюється. Нові світлини та відео, які показала артистка, викликали цілу дискусію серед прихильників. Користувачі Інстаграму помітили, як збільшилася у вазі селебріті. Звісно ж перш за все запідозрили її у вагітності. До речі, ця тема часто фігурує у новинах про виконавицю, адже всім цікаво дізнатися, чи зможе вона нарешті стати мамою.

Втім, Наталія навчилася настільки віртуозно робити світлини, що за ними неможливо визначити, яка ж дійсно вага у співачки. Свою фігуру підкреслює вона розкішними довгими сукнями та почала носити темні і чорні відтінки кольорів. Такий прийом у підборі одягу візуально робить талію стрункішою, а зріст подовжує.

Наталія Могилевська розповіла, чому не їде з України за кордон
Наталію Могилевську після набору ваги не впізнати

Чи дійсно Наталія Могилевська може бути вагітною?

Артистка була двічі заміжньою, але за молодих років мамою так і не стала. Хоча й у своєму другому шлюбі досвіду виховання дітей їй вдалося набратися. Справа в тому, що знаменитість вийшла за чоловіка, у якого вже були дочки від попередніх стосунків. Дівчата настільки полюбили Могилевську, що ставилися до неї з надзвичайною добротою, наче до рідної матері. Втім, нині не відомо, чи спілкується селебріті з падчерками.

Наталію Могилевську після набору ваги не впізнати

Нині ж Наталія також не втрачає надії відчути цю радість знову та не виключає можливості, що ще буде чудовий малюк, який назве її ненькою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини