Віталій Козловський вперше показав жінку на яку проміняв Раміну Есхакзай та натякнув на серйозні стосунки

Віталій Козловський мав одружитися з інтерв'юеркою на ім'я Раміна. Втім, з обраницею розбігся і не просто так. Нині ж чоловік показав, кого насправді готов цілувати.

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу був у центрі гучного розриву стосунків. Його колишня дівчина, на ім’я Раміна не стала тримати у секреті, чому зірвалося її зі співаком весілля.

Віталій Козловський вперше показав жінку на яку проміняв Раміну Есхакзай

За інформацією журналістки, артист їй зраджував і не просто з якоюсь молодицею, а з жінкою, з якою тісно співпрацював. Зі своєю концертною директоркою.

Цікаво, що сам співак розповідав, що з колишньою його стосунки були фейком. Також стало відомо, що ніякого конфлікту між знаменитостями не було. Крім цього, зв’язок вони все ж таки підтримують. До речі, у мережі одразу запідозрили, що такий гучний скандал можливо був саме для піару.

А ось з Юлією Бакуменко, яка опікується концертною діяльністю Віталія, щось таке потаємне та амурне може бути. Козловський на честь Дня народження своєї вірної компаньйонки опублікував сторіз з дуже романтичними фото, де він ніжно обіймає і цілує цю симпатичну білявку.

Віталій Козловський вперше показав жінку на яку проміняв Раміну Есхакзай

Виявляється, що історія знайомства у співака з цією дівчиною дуже схожа на досвід Віктора Павліка і Каті Репяхової. За інформацією, якою кишить мережа, Юля була фанаткою артиста, а згодом почала з ним співпрацювати. Сталося це за волею долі. На одному з виступів їй трапилася нагода виконати завдання адміністратора, з чим вона і впоралася на відмінно.

Зірковий чоловік оцінив старання прихильниці та задумався над подальшою комунікацією.

Нагадаємо, що за офіційною інформацією Віталій Козловський ніколи не був одруженим. Єдина дівчина, яку, власне, і представили, як наречену знаменитості, була Раміна.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини