Як виглядає обличчя 49-річної Таюне зблизька і без гриму: обраниці Винника приховати зморшки не вдалося

Співачка Таюне завжди вирізнялася стилем та могла похизуватися моложавим виглядом. Проте, зірка не соромиться і свого натурального вигляду.

Неймовірна співачка Таюне завжди вміла вражати своїм стилем та харизмою. Для багатьох ця зірка стала справжнім прикладом для наслідування, адже окрім сценічного образу вона показує приклад жінки, яка стежить за собою, пропагує здоровий спосіб життя та навіть у 49 може дати фору молоді.

Втім, слід віддати належне, що Таїсія Сватко також не соромиться і свого природного вигляду. На Фейсбук-сторінці артистки можна знайти фото і без макіяжу, і світлини зблизька, де видно, як змінилося обличчя співачки.

Як виглядає обличчя 49-річної Таюне зблизька і без гриму

Під очима у знаменитості можна помітити дуже милі зморшечки. У народі кажуть, що коли у людини під очима видно вікові зміни, то скоріше за все у молодості вона багато посміхалася та мала щастя.

Не забуває бек-вокалістка Олега Винника показати, що спортивні тренування також присутні у її житті. Для прихильників виконавиця зробила публікацію без гриму та на природі. Ніхто і не звернув уваги на те, що макіяжу, адже м’язи співачки просто зачарували фанатів.

Як виглядає обличчя 49-річної Таюне зблизька і без гриму

Цікаво, що Таюне ніколи не розповідала про те, чи мала коли-небудь пластичні операції, чи взагалі зверталася до косметологів. Нині ж зірка взагалі зникла з медійного простору разом з Головним вовком країни. Співачка так само, як і найвідоміший блондин України різко обірвала всі зв’язки з прихильниками. Та, якщо про долю знаменитого чоловіка розповіли згодом його представники, то про його сценічну компаньйонку навіть слова не сказали.

Нагадаємо, що Таїсії Сватко та Олегу Виннику часто приписують спільну дитину. Втім, цю інформацію не підтвердили виконавці.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини