Алла Мазур показала підрослого сина та вразила мережу його талантами: освоїв гелікоптер та автомобіль

Алла Мазур, як і кожна любляча мама дуже пишається своєю дитиною. Її син Тьома у малому віці вже продемонстрував стільки талантів, що ведуча не могла цим не поділитися.

Для популярної ведучої Алли Мазур вагітність стала справжнім подарунком долі. Зірка “плюсів” дізналася, що буде мамою у вельми зрілому віці. Знаменитість не вагаючись вирішила народжувати свого сина Тьому.

Алла Мазур показала підрослого сина

Хлопчик народився здоровий та міцний. Прихильники дикторки просто замиловувалися світлинами з карапузом, а очі його неньки просто сяяли від щастя. Сама ж популярна жінка не могла намилуватися своєю дитиною і охоче знайомила його з медійним світом, розповідаючи про те, як розвивається, навчається та відпочиває Артем.

До війни у хлопця було різноманітне дозвілля, а його матуся заохочувала жвавий характер. Так, підліток у 2020-му році спробував політати над Києвом та освоїв машину для перегонів на картингу.

“Вранці — майже пілот, увечері — драйвер. Цей день своїх швидкісних канікул, думаю, Тьомка запам’ятає надовго”, — написала із захопленням Алла.

У коментарях кумирку мільйонів засипали компліментами про її улюбленого школяра і підхід до його виховання:

  • “Які ви молодці! Як важливо для вас обох! Вам пасують пригоди!”
  • “Ви супермама”
  • “Ви чудові! Аллочко, любуюся вами і захоплююся”
  • “Щасливі разом! Дорогоцінні хвилини! Побільше їх у Вашу родину”
  • “Я своїх малюків ніяк навіть в зоопарк не відведу, учергове надихатимуся Вами”

Мазур не приховує, що синуля хлопчик дуже незвичайний. Навіть при хрещенні отримав подвійне ім’я. Все через те, що у батьків малюка різні конфесії віросповідання. Ведуча відносить себе до католицизму, а тому й і карапуза записала по всіх західних канонах. Під час церемонії він став Артемом-Антонієм.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини