Дочка Олі Фреймут розбурхала мережу сміливими фото та поставила маму у незручне становище: “На леді не схожа”

Популярна ведуча, яка прославилася суворим характером не приховує, що свою старшу дочку ні в чому не обмежує. Чому прихильники вражені фото дитини Олі Фреймут та як виглядає підросла наступниця ревізорки?

Ольга Фреймут відмінно впоралася на екрані з роллю ревізорки та борчині за справедливість. Навіть кремезні чоловіки розступалися перед норовливою білявкою. Скільки супермаркетів, ресторанів та навіть державних громадських закладів було проінспектовано зіркою.

В той час, як знаменитість будувала свою кар’єру, вона паралельно виховувала свою дочку Злату, яка народилася від першого обранця ведучої. Батько дівчинки — британець на ім’я Ніл. Досі не відомо, чи спілкується з ним відома ненька, але, судячи з частих візитів пані Мітчелл в Англію, з наступницею чоловік підтримує зв’язки.

Дочка Олі Фреймут розбурхала мережу сміливими фото

Сама ж підросла принцеса, яку виховала справжня теледіва вже чимало часу мешкає у Штатах. Туди її відправила навчатися Оля, саме там, за океаном, зіркова дочка пізнає всі секрети вільного від контролю мами з татом життя. Як і всі підлітки, вона просто обожнює показувати свої світлини у мережі, за не раз отримувала на горіхи. При чому не від рідних, а від фанатів Фреймут. За відверті та сміливі знимки, 16-річна блогерка читає кпини ледь не під кожною світлиною.

  • “Щось на леді ця оторва не схожа”
  • “Вигнали з хати”
  • “Пафос один”

Втім, сама екс-ревізорка не втручається та не влаштовує публічних нотацій Златі. Селебріті бачить, який контент публікує її дочка, але, схоже, не хоче нав’язувати думку своїй наступниці. Тим паче, що окрім того, що дівчина публікує сміливі світлини, вона більше не була помічена в інших сумнівних історіях.

Нагадаємо, що Оля Фреймут, окрім Злати має ще двох дітей, яких народила у шлюбі з Володимиром Локотком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини