Що відомо про таємне розлучення Потапа і Насті Каменських: які причини і скільки часу зірки не живуть разом?

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських не вщухають вже кілька місяців. Чи правда, що знаменитості розійшлися та що могло стати причиною розриву?

Потап і Настя Каменських вже давно зі сценічної пари перетворилися на справжню родину. Весілля знаменитостей було чи не найгучнішою подією 2019-го року, а після пишного свята фанати не сумнівалися, що дуже скоро це популярне подружжя приведе у світ малюка.

Що відомо про таємне розлучення Потапа і Насті Каменських

Рівно рік тому всі таблоїди майоріли заголовками про те, що зірки начебто полишили Україну заради того, щоб народити карапуза за кордоном. В Анастасії навіть розгледіли маленький животик, а її обранця-репера приготувалися вітати з появою другої дитини.

Втім, після повернення влітку 2022-го цих знаменитостей додому, у мережі запідозрили, що виконавці могли розлучитися.

Що відомо про розлучення Потапа і Насті: причини, привід та подробиці

Настя Каменських і Потап переживають складні часи у стосунках
Що відомо про таємне розлучення Потапа і Насті Каменських

Багатьох, хто стежить за NK, насторожило, чому Каменських не публікує тривалий час спільних світлин зі своїм коханим. Якщо раніше кадри з сімейного життя були повсякчасно, то зараз і мови не йде про те, щоб показати хоч одну спільну подію з Потапом.

Далі співачка почала підігрівати цікавість до теми неоднозначними коментарями в інтерв’ю. Зірка говорила, що у їхніх з Олексієм стосунках ніхто нікого не тримає у шлюбі, закохані мають чітко визначені особистісні кордони. Чіткої відповіді “так” чи “ні” на питання про її розлучення, ніхто і не почув.

Така таємнича аура породила десятки версій, основаних на думках фанатів. В Інстаграмі припускали, що артистка могла розійтися з милим, бо багато часу присвячує кар’єрі, а ще є версія того, що пара розпалася через відсутність діток.

Нагадаємо, що для Потапа шлюб з Анастасією є другим у житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини