Камалія показала манікюр у стилі прапора України: дружина Захура довела, що мода може бути патріотичною

Популярна співачка Камалія вкотре довела, що патріотична мода може бути стильною та функціональною. Дізнайтеся у матеріалі, що саме зробила артистка на своїх нігтях.

Найбагатша співачка Камалія ніколи не приховувала своєї любові до Батьківщини. Зірка шанує українські традиції та плекає у них навіть своїх діток, яких народила від чоловіка з пакистанським корінням і мусульманською вірою.

Нещодавно вона показала, який стильний манікюр зробила на основі патріотичного мотиву. На нігтях зірка намалювала прапор України.

Камалія показала манікюр у стилі прапора України

Це не вперше, коли артистка залучає до свого образу національні мотиви. Виконавиця часто з’являлася на публіці у вишиванці та пробувала навіть приміряти на себе мілітарні елементи.

Як Мохаммад Захур ставиться до проявів патріотизму Камалії?

У 2003-му році Камалія вийшла заміж за бізнесмена пакистанського походження, який при чому ще й не сповідував нашу віру. Проте молоді люди швидко порозумілися. Захур з пошаною ставиться до всього українського, адже чимало років веде тут підприємницьку діяльність.

Дружина може його умовити ще й влаштувати різдвяну фотосесію разом. Разом із цим артистка сама шанобливо ставиться до культури і традицій свого обранця. Не раз виконувала пісні його мовою, а на публіці, попри свій яскравий образ намагається поводитися стримано і скромно. До цього ж привчає і своїх діток.

Чоловік Камалії Захур розповів про свою колишню дружину-росіянку
Камалія показала манікюр у стилі прапора України

Цікаво, що дочки Мохаммада і Камалії, попри всі статки батьків, мають звичайне дитинство з пустощами, іграшками та дозвіллям. Мама з татом також пильнують і їхнє навчання.

Нагадаємо, що перед війною чоловік виконавиці виїхав разом з малечею до Європи, а його кохана вибиралася своїми силами з Київщини, яку почали окуповувати росіяни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини