Тещею більше не кличе: історія, як Мірзоян надто зблизився з Ніною Матвієнко, поки дружина та діти за кордоном

Після початку повномасштабної війни Тоня Матвієнко разом з донькою від Арсена Мірзояна виїхала за кордон, а її чоловік і мама залишились жити в Україні. Як за рік змінились стосунки тещі та зятя?

Відомий український музикант Арсен Мірзоян з 2017 року перебуває в офіційному шлюбі зі своєю коханою Тонею Матвієнко. Зіркова пара виховує спільну доньку Ніну, яка була народжена за рік до їхнього весілля. Також зірки мають дітей від попередніх стосунків – Тоня Матвієнко виховала вже дорослу доньку Уляну, а Арсен Мірзоян має двох синів від колишньої дружини.

До 24 лютого, як і багато українських родин, зіркова пара мала ідеальне сімейне життя, плани та сподівання на майбутнє. Початок повномасштабного вторгнення перевернув все з ніг на голову, сім’я артистів втратила роботу й заробіток, тому Тоня Матвієнко вирішила поїхати за кордон, аби отримувати соціальну допомогу й жити за її кошт.

Тоня Матвієнко на початку повномасштабного вторгнення виїхала з України
Тоня Матвієнко на початку повномасштабного вторгнення виїхала з України

Тим часом Арсен Мірзоян і легендарна Ніна Матвієнко, мама його дружини, залишились жити в Україні. Варто зазначити, що за останній рік взаємини відомого українського музиканта з її тещею пережили справжню трансформацію.

Нагадаємо, що починалось все з того, що Ніна Матвієнко й зовсім була проти стосунків своєї доньки з Арсеном Мірзояном. Сталось це через те, що чоловік має двох дітей від попереднього шлюбу, а для легендарної артистки це, за її власним зізнанням, є абсолютним табу.

Ніна Матвієнко спершу була проти шлюбу доньки з Мірзояном
Ніна Матвієнко спершу була проти шлюбу доньки з Мірзояном

Втім, Тоня Матвієнко попри всі намагання матері перешкодити її стосункам з Мірзояном таки бачилась з чоловіком і врешті-решт побралась з ним. Поступово Ніна Матвієнко почала усвідомлювати, що насправді Арсен Мірзоян – цілком вихований і хороший чоловік. Втім, особливо зблизились теща та зять після початку повномасштабної війни.

У вересні 2022 року Ніна Матвієнко в інтерв’ю для “ЖВЛ” зізналась, що її стосунки з Мірзояном вже не схожі на взаємини тещі та зятя. Тоді артистка заявила, що вважає Арсена своїм сином, а жити з ним Ніні Митрофанівні набагато комфортніше, ніж з донькою.

Матвієнко зізналась, як ставиться до свого зятя
Матвієнко зізналась, як ставиться до свого зятя

До слова, не дивно, що Ніні Матвієнко комфортніше жити зі своїм зятем, адже раніше Тоня зізнавалась, що Арсен Мірзоян з повагою ставиться до своєї тещі. Якщо Тоня Матвієнко не може терпіти й сперечається, коли мати розповідає їй, як краще робити та жити, то Арсен Мірзоян спокійно вислуховує та на конфлікти не йде.

Варто також нагадати, що Ніна Матвієнко забороняє Арсенові Мірзояну називати себе тещею. Натомість артистка наполягає кликати її мамою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини