Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва: вартість квартири стартує від 40 мільйонів

Ведучий Володимир Остапчук не має звички вихвалятися своїми статками, але нещодавно чоловік засвітив свій будинок у мережі. Нерухомість елітна та непроста. Дізнайтеся всі деталі у матеріалі.

Популярний шоумен Володимир Остапчук зрідка розповідав про особисте, а тим паче про свої статки чи маєтки. Втім, в Інстаграмі у сторіз він раптово показав свій будинок, і як би його фото не додав до себе на сторінку забудовник, можливо б ніхто ніколи і б не дізнався, що ведучий живе у комплексі, де цінник на квадратні метри складає кілька мільйонів гривень.

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

Де мешкає Володимир Остапчук?

На фото, яке активно розійшлося мережею — столичний ЖК Tetris hall. Він знаходиться у самому серці столиці, в районі знаходиться стадіон “Олімпійський”, історичний центр Києва, крупні торговельні центри, ресторани. Відгуки майже всі — дуже позитивні.

А ось цінник не всім здається доступним. Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що були інвестори, які платили коло 9 мільйонів гривень за тамтешні квадратні метри.

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

На популярному сайті ОЛХ найдешевші варіанти квартир коштують понад 6 мільйонів з ремонтом. Це здебільшого однокімнатні житла. А ось за нове, без шпалер, плитки та інших атрибутів затишку доведеться лишити кругленьку суму. За трикімнатну оселю доведеться заплатити понад 40 мільйонів гривень, двокімнатні трошки дешевші, але бюджетним варіантом їх назвати не можна.

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

З ким живе там зараз Володимир Остапчук — загадка. Варто зазначити, що про оселю він почав активно говорити після того, як розійшовся зі своєю колишньою обраницею Христиною Горняк

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

Нагадаємо, що за межами України у шоумена проживають діти від першої дружини Олени. Тривалий час ведучий не міг побачитися з малюками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини