Рейтинг ведучих ТСН за віком: Мазур, Мосейчук, Таран, Падалко, Вітвіцька, Островська, Гринчук

Новинна програма ТСН — одна з найбільш популярних в Україні, а її ведучі стали справжніми улюбленцями публіки. Дізнайтеся, хто у студії — найстарший і найдовше всього працює.

Ведучі телеканалу “1+1” стали справжніми народними улюбленцями. На ефірах Алли Мазур, Марічки Падалко, Наталії Мосейчук зростали покоління. Ці зірки вважаються справжніми ветеранками “плюсів”, адже були одними з перших знаменитостей, які засвітилися на цьому каналі та не полишили його.

Найстарша за стажем у всіх планах — Алла Мазур. За три роки ця дикторка вже буде святкувати 60-річчя. Втім, вона настільки моложаво та свіжо виглядає, що неможливо повірити, що ця популярна жінка має 57 років.

Музи 1+1: Алла Мазур і Наталія Мосейчук
Рейтинг ведучих ТСН за віком

Похизуватися обличчям без зморшок у 49 може і Наталія Мосейчук. Знаменитість наче знайшла дерево з молодильними яблучками!

Не виглядають на свій вік і популярні подружки Лідія Таран та Марічка Падалко. Вони майже ровесниці: колишній Доманського — 45, а її колежанка лише на рік від неї старша. Зірки ретельно доглядають за собою, а дружина Соболєва і взагалі може похизуватися чималими спортивними здобутками на п’ятому десятку.

Рейтинг ведучих ТСН за віком

Наймолодшими з когорти ведучих новин є Соломія Вітвіцька, якій 42, Святослав Гринчук, якому у 2023-му виповнилося 38, а менше з усіх років має Наталія Островська. Їй лише 29 років.

Цікаво, що майже всі диктори “1+1” мають вже своє продовження, діток. Синів у цей світ привели Мазур, Падалко, Мосейчук, а ось у їхніх колег — донечки. Поповняти родину карапузами ще будуть Соломія Вітвіцька та Наталія Островська.

Рейтинг ведучих ТСН за віком

Нагадаємо, що одного з перших ведучих ТСН, який стояв у витоках цієї новинної передачі вже немає у живих. Олесь Терещенко, який у 1998 році провів перший випуск новин, драматично пішов з життя через хворобу у 2018-му.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини