Зірки, які знайшли кохання під час війни: Надя Дорофєєва, Наталія Могилевська, Тарас Цимбалюк та інші

Події сьогодення, як ніколи згуртовують українців. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей зустрів своє кохання під час війни та хто планує одружитися.

Не дарма кажуть, що кохання переможе все. Минулого року чимало зірок зустріли свою половинку та стали вдвічі щасливішими.

Надя Дорофєєва, наприклад, розгледіла обранця у своєму другові, Михайлі Кацуріні. Цікаво, що її колишній чоловік Володимир Дантес також почав нові стосунки, з екс-дружиною популярного ресторатора. Та поки про узаконення відносин мова не йде.

Надя Дорофєєва розповіла, що хоче виступити з Кацуріним на одній сцені
Зірки, які знайшли кохання під час війни

Любов прийшла і до Наталії Могилевської. Співачка розповідала, що виїхали у безпечну місцину їх допоміг коханий. Щоправда, деталей свого роману артистка не розкриває.

Ще одна цікава амурна пригода сталася у Ксенії Мішиної: у перші дні війни вона вийшла на зв’язок з Олександром Еллертом, з яким порвала ще влітку 2021. Втім, почуття спалахнули з новою силою, молоді виїхали разом, але нині все ж таки поставили стосунки на паузу.

Як виглядає і чим займається зараз екс-коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт
Зірки, які знайшли кохання під час війни

Зустріла обранця Даша Астаф’єва. Зірка, яка чимало волонтерила, зізналася, що знайшла чоловіка, з яким зараз перебуває у стосунках. Свого милого поки не представила прихильникам.

Стріла Купідона підкорила серце Тараса Цимбалюка. Новою пасією актора стала столична рестораторка. Занурюватися у сімейне життя пара поки не хоче та насолоджується спільним часом.

Нова дівчина Остапчука вперше показала фото з ним
Зірки, які знайшли кохання під час війни

Цікаво склалася доля і Володимира Остапчука. Тривалий час ходили чутки про те, що він розлучається зі своєю коханою Христиною Горняк. Ведучий не давав коментарів з цього приводу, але згодом його помітили у компанії нової дівчини.

Також підозрювали у стосунках з популярною блогеркою Дашею Майоровою і шоумена Олексія Дурнєва. Втім, ці знаменитості не поспішають підтверджувати свої стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини