Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур: в журналісти слідом за мамою не подався

Син Алли Мазур став не менш популярним за свою неньку. Дізнайтеся, як виглядає нині хлопець та у чому він вже переплюнув свою відому матусю.

У 2008-му році ведуча ТСН Алла Мазур вперше стала мамою. Для знаменитості це була перша і така бажана вагітність. Доля подарувала їй чудового малюка, якому дали красиве ім’я Артем.

Світлинами карапуза просто замиловувалися фанати дикторки. Хлопчик народився здоровеньким, міцненьким і таким же симпатичним, як і його ненька. Зростала дитина не по днях, а по годинах. Він був з малих років у центрі уваги телевізійних камер, а його матуся не приховувала: синок дуже талановитий.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур

Ще у молодшій школі він пробував різні хобі, а підрісши, взагалі кермував гелікоптером. Політ подарували Аллі, але вона вирішила побалувати свого дорого Тьому. Він був просто у захваті, адже раніше вже демонстрував любов до екстремальних видів спорту, ганяючи несамовито на самокаті.

Сама ж пані Мазур розповідала, що її малий ще й справжній модник. Проте, про його батька не говорить ні слова. Зірка зізнавалася, що чоловік, хоч і непублічна особа, але не політик та не олігарх. Єдине, що відомо — це прізвище сина ведучої: Бондаренко.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур

Причина такого мовчання дуже проста. Дикторці не сподобалася надмірна увага для її особистого життя, а ще плітки, які почали з’являтися серед її глядачів.

Тривалий час їй приписували роман з колегою, телевізійником, Робертом Опалеником. Втім, ця інформація виявилася непідтвердженою. Знаменитості ж не коментують свої стосунки, проте їх вже бачили на світських заходах.

Нагадаємо, що нині Алла Мазур все ще носить статус незаміжньої жінки та утримується від дискусії про свій шлюб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини