Камалія показалася без гриму та укладки: домашні образи дружини Захура, які показали її простий характер

Відома співачка Камалія може собі дозволити вийти у світ у простих нарядах. Дізнайтеся, в чому ходить по дому найбагатша артистка та чи не проти такого Мохаммад Захур.

Популярна зірка української сцени, Камалія, вміє дивувати своїми костюмами, карколомними зачісками та цікавими макіяжами. Артистка полюбляє пишні сукні та яскраві кольори.

Втім, ця знаменитість пройшла те саме випробування “мідними трубами”. Попри свій статус і шалену впізнаваність, вона не гребує показатися у кадрі без гриму, перуки чи своєї естрадної сукні.

Чимало разів виконавиця ділилася з прихильниками світлинами з простої домашньої атмосфери. Її бачили і у домашньому халаті, і у простецькій футболці, заклопотану котлетами. Словом, не соромиться дружина Захура показуватися у своїй натуральній вроді.

Камалія показалася без гриму та укладки

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося навіть знайти світлини артистки після її пологів. Зірка виглядає просто приголомшливо, хоча народження Арабелли і Мірабелли далося їй дуже непросто. Камалія тривалий час не могла завагітніти, часто відвідувала лікарів та намагалася почути довгоочікувану новину. Відчаю не було меж, коли всі спроби привести у цей світ дітей виявлялися марними.

Камалія показалася без гриму та укладки

Проте, доля подарувала знаменитості аж двох донечок. До речі, свою малечу сильно артистка не балує. Дівчата отримують враження як і від розкішного життя, так і від простих “земних” радощів, буваючи з батьками у походах чи проводячи дозвілля з ними на морі.

Нагадаємо, що Камалія дивом не втратила свій розкішний будинок на Київщині, де поралися окупанти. Співачка на той момент вже виїхала за межі області. Згодом вона возз’єдналася з чоловіком та доньками. Нині про те, аби знову полишити рідні края на довгий термін виконавиця і не думає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини