“Доросле” кіно, маніпуляції, зайві дотики й інші найскандальніші факти про Холостяк-12 з Алексом Топольським

Останній сезон популярного реаліті-шоу про кохання стало одним з найбільш скандальних за всю історію. Пригадуємо найгучніші суперечки та історії з Холостяка-12 з Алексом Топольським

Новий сезон одного з найвідоміших українських реаліті-шоу “Холостяк” знімали ще до початку повномасштабної війни, а пізніше прем’єру проєкту двічі переносили. Врешті-решт глядачі нарешті насолодились довгоочікуваними епізодами, в яких створювалось кохання. Втім, окрім романтичних побачень і сповнених любов’ю поглядів, на шоу були й інші, більш скандальні, історії. Пригадуємо разом.

У реаліті-шоу є сценарій

Анастасія Кузьміцька, яка покинула телепроєкт у другому випуску, розповіла про скандальні залаштунки Холостяка-12. За словами дівчини, до учасниць зневажливо ставились і ведучий шоу, і Холостяк. Втім, найцікавіше – наявність сценарію, сюжету. Дівчина розповіла про психолога на проєкті, який спершу завойовував довіру учасниць, а після – “зливав” інформацію редакторам для побудови сюжетів.

Найгучніші скандали на шоу Холостяк-12
Найгучніші скандали на шоу Холостяк-12

Занадто багато дотиків

Про розкуту поведінку Алекса Топольського раніше розповідала ексучасниця проєкту Аліна Єршова. Дівчина зізналась, що чимало учасниць шоу цілували Холостяка заради “плюсику” на церемонії троянд, а чоловік радісно їм у цьому підігрував. Єршова також зізналась, що її бентежить іноді непристойна поведінка Топольського з зайвими дотиками й неоднозначними натяками.

“Доросле” кіно з Топольським

На початку своєї акторської кар’єри Алекс Топольський вчився майстерності та постійно надсилав резюме на проби. Одного разу чоловікові запропонували роль у повнометражному фільмі, в якому, за сюжетом, у фіналі персонаж кохався зі своєю дівчиною. Спершу Топольський не зрозумів, що це – “доросле” кіно, але врешті-решт відмовився грати.

Дзвінки Саші Мудрій

У фіналі проєкту Топольський обрав Лозовицьку, втім їхні стосунки швидко завершились. Невдовзі чоловік почав надзвонювати Саші Мудрій. Напередодні пост-шоу Топольський запрошував дівчину на каву, а після початку повномасштабного вторгнення й зовсім запрошував до себе на Балі. Навіть коли Мудра зазначила, що в неї є бойфренд, чоловік не заспокоювався.

Скандальні історії з Холостяка-12
Скандальні історії з Холостяка-12

Скільки насправді заробляє Топольський?

В одному з інтерв’ю Вікторія Варлей зазначила, що Алекс Топольський насправді обманює всіх у питаннях свого заробітку. Актриса зазначила, що чоловік не є мільйонером, а у Маямі в нього немає житла. Інші учасниці “підхопили” думку. Відповідаючи на звинувачення у брехні, Топольський опублікував декларації зі звітами про свій заробіток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини