18-річна Маша Полякова святкує повноліття за кордоном: де вчиться і чим займається донька Суперблондинки

Дочка Суперблондинки Маша Полякова виїхала з України. Дівчина досягла повноліття далеко від дому, а її гуляння здивувало багатьох у мережі.

Минулого року Оля Полякова з дочками виїхала за кордон. Старшій Маші вже настав час вступати до ВНЗ і родина вирішила навчати цю талановиту дівчину у Лондоні. Там наступниця Суперблондинки вперше дізналася, що таке абсолютно самостійне життя, але дівчина не склала руки та почала саморозвиватися.

Нещодавно дочка співачки відзначила своє 18-річчя у дуже нестандартний спосіб: вона зустріла свій День народження на прогулянці вулицею столиці Франції. Ніяких клубів, застіль чи походеньок Марія собі не влаштовувала, а лише обмежилася романтичною екскурсією Парижем.

Як виглядає старша донька Олі Полякової Маша
18-річна Маша Полякова святкує повноліття за кордоном

Провела той вечір разом з коханим. Відзначити пам’ятний день вирішили українськими стравами.

Чому дитина виконавиці не гуляла своє повноліття у розважальних закладах? Це питання риторичне, адже дівчина пережила непросте випробування. У своєму зеленому віці вона пізнала вже, що таке втрата, адже на початку війни російські окупанти розстріляли її подружку, яка намагалася виїхати в евакуацію разом з мамою.

Як виглядають доньки Олі Полякової та її чоловіка Буряковського
18-річна Маша Полякова святкує повноліття за кордоном

Цією моторошною історією поділилася сама Оля Полякова. Зірка не могла стримати емоцій, адже загинула дитина, яка була знайома всій родині. Крім цього, під вогонь потрапила сестричка товаришки Маші. Суперблондинка зазначила, що більше ніякого прощення загарбникам не буде. Після того випадку артистка твердо вирішила вивезти своїх доньок.

Нагадаємо, що Оля Полякова втрапила в скандал, коли разом з Машею Єфросиніною публічно заявила, що не буде переходити на українську у своїй програмі “Дорослі дівчата”. Згодом рішення знаменитості таки змінили та отримали ще більше прихильників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини