Пари, яких з’єднав “Х-Фактор”: Кривошапко і Денисова, Кондратюк і Аіда Ніколайчук, Каменських і Олег Винник

Не секрет, що саме на роботі частіше за все утворюються найміцніші пари. Дізнайтеся, кого дісталися стріли Амура на "Х-Факторі" та чи змогли пари зберегти свій вогонь кохання.

Проєкт “Х-Фактор” став одним з найвизначніших в Україні, подарувавши нашій сцені справжню молоду кров серед музичних виконавців. Чимало талантів завдяки цій передачі віднайшли своє “Я” та спробували змінити життя.

Сезони виходили з 2010 по 2019 роки, а епізоди цікавили прихильників не лише музичними змаганнями, а й взаєминами між учасниками та журі.

Яскравим прикладом пари, яка утворилася не без допомоги “Х-Фактору”, є Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова. Молодий фіналіст закохався у зірку СТБ, але стосунки не стали довговічними.

Пари, яких з’єднав Х-Фактор

Приписували роман Ігорю Кондратюку та його підопічній Аїді Ніколайчук, яка з перших нот зачаровувала кришталево чистим голосом. Продюсера і співачку бачили навіть разом на світських заходах, але чутки про їхні стосунки так і не підтвердилися. Згодом ця історія і взагалі перестала бути популярною.

Пари, яких з’єднав Х-Фактор

Цікаво, що в амурних справах була підозрювана Оксана Марченко. Після неоднозначного поцілунку все з тим же Кондратюком, її почали підозрювати у походах у гречку. Та і ці теорії прихильників правдою не стали.

Проте, згодом породилися версії взаємин Олега Винника і на той момент ще незаміжньої Насті Каменських. Як тільки цих зірок не намагалися “оженити”, адже, якщо про сімейний статус поп-діви було відомо все, то про особисте життя Головного вовка країни можна було лише тільки здогадуватися. Ну, і звісно, куди ж без поцілунків! Дружину Потапа показали на весь екран, коли настав той самий момент зі знаменитим блондином.

Пари, яких з’єднав Х-Фактор

Нагадаємо, що на “Х-факторі” була ще одна яскрава пара: це Роман Зануда і Ася Ярмолюк, які будували свої стосунки та змагалися за першість у 10 сезоні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини