Після Холостяка-12 гребуть гроші лопатою: скільки тисяч доларів у місяць витрачають Топольський та Мудра у США

Попри повномасштабну війну в Україні новий сезон популярного реаліті "Холостяк-12" став доволі успішним. Про головного героя шоу Топольського та фіналістку Мудру говорять і досі

Прем’єру нового сезону популярного українського реаліті-шоу про кохання “Холостяк” переносили двічі. Спершу на заваді став початок повномасштабної війни, а після – технічні труднощі. Попри трагічні події на території України та невдалий старт, дванадцятий сезон шоу став надзвичайно успішним.

Після завершення шоу життя найвідоміших персон “Холостяка-12” точно не погіршилось. Ба більш, Саша Мудра, наприклад, переїхала в іншу країну, знайшла своє кохання та почала жити на широку ногу. Розповідаємо, скільки в місяць зірки витрачають на життя у США.

Скільки в місяць на життя витрачають Саша Мудра та Алекс Топольський
Скільки в місяць на життя витрачають Саша Мудра та Алекс Топольський

Головний герой проєкту, Алекс Топольський, давно працює та живе у США. Чоловік заробляє солідні гроші, а тому не відмовляє собі у комфортному житті. Так, наприклад, у США знаменитість користується послугами покоївки та кухаря. Про це він розповідав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Своїм шанувальникам Алекс Топольський розповів, що працює багато, тому й спокійно оплачує собі життя біля океану. Колишній Холостяк зазначив, що винаймає віллу за 5-7 тисяч доларів у місяць, а на їжу та інші особисті втрати у нього йде близько півтори тисячі доларів.

Алекс Топольський зізнався, скільки на місяць витрачає на життя у США
Алекс Топольський зізнався, скільки на місяць витрачає на життя у США

Фіналістка реаліті-шоу Саша Мудра після початку повномасштабної війни в Україні переїхала до США. У цьому їй допоміг її забезпечений бойфренд, який, до слова, зараз утримує дівчину фінансово.

Наразі дівчина живе окремо від нього. Бойфренд Саші Мудрої ініціював тимчасово пожити в різних оселях, аби дівчина зрозуміла, що відчуває до нього. Втім, напризволяще чоловік свою кохану не кинув – забезпечив її просторою квартирою на Мангеттені з шикарним видом.

Сашу Мудру у США забезпечує бойфренд
Сашу Мудру у США забезпечує бойфренд

Крім того, дівчина в інтерв’ю для Анни Олицької відповіла ствердно на запитання про те, чи дав їй бойфренд на власні витрати 50 тисяч доларів на три місяці, які вони вирішили пожити окремо.

Втім, наразі дівчина активно розвиває особистий блог, аби заробляти на ньому самостійно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини