Кого на Мальдіви возили чоловіки, а хто платив за себе сам: Полякова, Квіткова, Христина Остапчук та інші

Кому ж не сподобається відпочинок під теплим сонечком і височенними пальмами? Відомі українські зірки розповіли, хто платив за їхню поїздку на Мальдіви насправді

Відпочинок на Мальдівах – задоволення не з дешевих. Саме тому шанувальники відомих українських зірок завжди цікавляться, хто ж забезпечує їх райським задоволенням ніжитись на білосніжних пляжах.

Даша Квіткова та Христина Остапчук

Даша Квіткова на початку цього року полетіла на Мальдіви
Даша Квіткова на початку цього року полетіла на Мальдіви

Відома українська блогерка та бізнесвумен цьогоріч вирішила полетіти на відпочинок. Після розлучення з чоловіком зірка взяла сина Лева та відпочила на островах. Путівку Даша Квіткова оплатила самостійно, про це вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Христина Остапчук-Горняк на Мальдівах
Христина Остапчук-Горняк на Мальдівах

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука зараз відпочиває на Мальдівах. Тема фінансів Христини Остапчук-Горняк найгарячіша в її особистому блозі, адже деякі підписники й досі не можуть повірити, що зірка здатна забезпечувати собі комфортне та навіть шикарне життя. А ось блогерка та нотаріусиня не втомлюється доводити – жінка здатна на все.

Оля Полякова

 

Полякова на Мальдівах
Полякова на Мальдівах

Відома українська співачка 2021 року полетіла на Мальдіви разом з доньками та чоловіком Вадимом Буряковським. Тоді знаменитість показувала шанувальникам райський відпочинок, але й одночасно нарвалась на критику. Зірка брала участь у протестах і заявляла, що під час локдауну артисти не заробляють гроші.

Найімовірніше, за відпочинок платила Полякова, адже в один момент її чоловік-бізнесмен втратив бізнес і заробіток, а забезпечувати родину почала саме жінка. Про це вона говорила в одному з випусків “Дорослих дівчат”.

Ірина Федишин

Ірина Федишин поїхала на Мальдіви разом з чоловіком та дітьми
Ірина Федишин поїхала на Мальдіви разом з чоловіком та дітьми

Відома українська співачка у середині лютого минулого року разом зі своєю родиною вперше в житті вирушила на відпочинок на Мальдіви. Знаменитість не приховувала, що про цю поїздку мріяла дуже довго – навіть пісню присвятила бажанню полетіти на Мальдіви. Після райського відпочинку зірка зізналась, що тепер доведеться змінювати слова цієї пісні на: “Я хочу ще раз на Мальдіви”.

До слова, подорож на острови їй подарував чоловік на день народження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини